Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie składaka

Emiloo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pragnę złożyć taki komputer http://www.morele.net/inventory/info/N4Gva4/

Niestety wiem z doświadczenia jak i mój kolega mi to potwierdził, że na Morele nie warto jest cokolwiek zamawiać, ponieważ zależy im tylko na sprzedaniu towaru, a co dalej będzie to mają za przeproszeniem w dupie. Tutaj jest tego potwierdzenie: http://pokazywarka.pl/morelenet/

A więc szukam strony/sklepu gdzie będę mógł złożyć taki komputer bez żadnej obawy, ponieważ nie chcę mieć potem nieprzespanych nocy przez wymianę jakiś części.

Opublikowano

Na morele jest najtaniej i najlepiej przy gwarancji nie ma z nimi problemu wszystko robią dobrze i szybko widocznie twój kolega miał pecha

Po za tym myślisz że po miesiącu wszystko ci się popsuje?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie myślę że mi się zepsuje po miesiącu, ale czytałem dużo opinii na ich temat i nie chcę potem 4 miesiące części wymieniać ...

Opublikowano

Nie myślę że mi się zepsuje po miesiącu, ale czytałem dużo opinii na ich temat i nie chcę potem 4 miesiące części wymieniać ...

Ja zawsze polecam na morele.net nikt się jeszcze nie skarżył, a zestawów już setki robiłem (nie przesadzam)

Awaryjność hardware jest bardzo bardzo mała więc musisz mieć wielkiego pecha jeżeli ci się coś popsuje kiedy jeszcze będziesz miał gwarancje

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

ale rozumiesz ze to jakiś koleś miał pecha'? a po 2 można to przerobić łatwo i zrobić ss.... nikt tu się nie skarżył na morele komputer ci nie padnie po 2 miech<_<

Opublikowano

Rozumiem, ale dziesiątki ludzi co pod tym artykułem pisało komentarze także narzekała na jakoś wymiany uszkodzonego towaru.

Opublikowano

Rozumiem, ale dziesiątki ludzi co pod tym artykułem pisało komentarze także narzekała na jakoś wymiany uszkodzonego towaru.

Ale setki ludzie którzy mieli składany zestaw tu w tym dziale nie skarżą się do tej pory

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tutaj jest tego potwierdzenie: http://pokazywarka.pl/morelenet/

Ten łoś co to napisał jest kompletnym idiotą.

Producent ma 28 DNI ROBOCZYCH na naprawienie towaru (tak mnie poinformowano w komputroniku) plus jeszcze dochodzi czas na wysyłkę towaru.

Dostał dysk Seagate no i co z tego? Samsung należy teraz to Seagate i pewnie dostał rebrandowanego F3 którego kupił, z naklejką Seagate no ale geniusz oczywiście na to nie wpadł. Gwarancja została przeprowadzona normalnie ale jak się nie ma mózgu to lepiej wypisywać pierdoły zamiast poczytać gware i pomyśleć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...