Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pluginy na Serwerze Hardcore u Skkf'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc czy wie ktos jakie sa pluginy na serwerze Hardcore u skkf'a jesli tak to prosze o odpowiedz.

Team Fortress 2  |  4Fun/Idle/Trade 24/7 | GamesBoard.pl  |  188.165.251.20:27020

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jest tak WorldGuard, WorldEdit, Essentials i ok. 15autorskich ;). Pozdrawiam.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

- EHardcor - Banuje Za Smierć Na Okreslony Czas

- Essetials - Podstawowe komendy

- EssentialsSpwan - Dodatek Do Essentials

- WorldEdit - Edytowanie Swiata

- WorldGuard - Blokowanie Griefiengu Na Spawnie I Prawdopodobniej Jest Też Ten Plugin Uzyty Na Gildie

- I Autorskie Pluginy. Mączka Troszeczke Przesadził Z Tymi 15 pluginami. Tak Z 3-5 pluginow Jest Autorskich

Opublikowano

- EHardcor - Banuje Za Smierć Na Okreslony Czas

- Essetials - Podstawowe komendy

- EssentialsSpwan - Dodatek Do Essentials

- WorldEdit - Edytowanie Swiata

- WorldGuard - Blokowanie Griefiengu Na Spawnie I Prawdopodobniej Jest Też Ten Plugin Uzyty Na Gildie

- I Autorskie Pluginy. Mączka Troszeczke Przesadził Z Tymi 15 pluginami. Tak Z 3-5 pluginow Jest Autorskich

EHardcore tam nie ma ;). Bo mój plugin powstał później po drugie mój nie zawiera SQL ;). No może i przesadziłem ale ok. 8autorskich pluginów jest bo rozmawiałem z cubixem na ten temat. lecz myślę że dał byś rade odtworzyć podobny serwer

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

• 3 miesiące temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Masz skrypt:

Jest tu ban na 3 dni i 10 sec na pożegnanie się

options:

tag : &6[serwer Hardcore]

sms : &e(link do sklepu SMS)

on death of player:

send "{@tag} &7Masz 10 sekund na pozegnanie sie z serwerem" to player

wait 10 seconds

execute console command "kick %player% &aUmarles , poczekaj 3 dni albo odbanuj sie za SMS na {@sms}"

execute console command "tempban %player% 3d"

Aha masz tu fajny skrypt na gildie:

www.mpcforum.pl/topic/1047404-dl164-ultimateclans-gildie-na-twoim-serwerze-skript-202/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...