Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Miec Wieksze Dmg?

magiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak mam czarodziejke na zamiec dmg jest 1k jak zrobic zeby wynosilo ono np . 11k? Jakie itemki trzeba do tego miec ? Gdzie je wydropic? Czy istnieje jakis hack do robienia takich itemkow na battlenet na D2Trade (czy jakos tak)...........(chcialbym link i krotka instrukcjie do programiku jakowy taki istnieje)... Prosze pisac pod tematem lub pw.

Dam 3x5

dlamagiela.gif

MóJ PrOfIl ClIcK

Pomogłem Daj 5 :)

Opublikowano

Dawałeś pkts tylko w zamieć czy też w synergie ?

Używaj itemów które dają % cold dmg (np. Death Fantom, NW) oraz rbfów.Po za tym maksuj cold mystery. Mimo, że nie zwiększa to dmg w tabelce obniża resy przez co możesz zadać nawet dwukrotnie większe obrażenia.

sigmpc.png

angry.jpg

Opublikowano

synergia to znaczy w mistrzostwo we wladaniu zimnem tak ? jesli tak to tak dawalem mam max....

Death Fantom, NW ta sa jakies sety? co to jest rbfów? "Po za tym maksuj cold mystery." co to znaczy xD?

dlamagiela.gif

MóJ PrOfIl ClIcK

Pomogłem Daj 5 :)

Opublikowano
synergia to znaczy w mistrzostwo we wladaniu zimnem tak ? jesli tak to tak dawalem mam max....

Death Fantom, NW ta sa jakies sety? co to jest rbfów? "Po za tym maksuj cold mystery." co to znaczy xD?

:angry:

Synergia to umiejętność która dodaje premie do głównej. Jak najedziesz myszką na dany skill na dole masz wypisane jego synergie. Cold mystery - mistrzostwo we władaniu zimnem. Death Fantom - unikat, Fantom Śmierci. NW - unikatowy hełm, Woal skrzydeł nocy. Rbf - unikat, klejnot który dodaje 5 dmg od zimna, -5 res przeciwnika na zimno.

sigmpc.png

angry.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

musisz dac we wszystki skille ktore daja %dmgas do zamieci, to jest chyba lodowy pocisk, lodowe uderzenie, lodowcowy grot itd, ale najpierw wymaxuj sobie mistrzostwo. Items masz wyzej :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...