Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bardzo mało fps w grze

boberq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Zwracam się z pomocą do was, a mianowicie chodzi o to, że mam bardzo mało fps w cod mw3.

Czym to jest spowodowane ? Nie wiem , dlatego piszę tutaj.

Parametry pc:

AMD Buldozer 4x 3,8Ghz

GTX 560 1 Gb

8Gb Ram

Wcześniej chodził płynnie, nie było najmniejszych problemów. Kiedyś wyskoczył mi jakiś błąd i to się zaczęło.

Tak samo jest na niskich jak i na wysokich detalach (wtedy miałem 60 fps na ultra). Nie wiem o co może chodzić.

Sterowniki do karty graficznej są ok, DirectX 11. Wszystko powinno śmigać a nie działa.

Proszę o szybką pomoc.

Dodam też, że reinstal, i zmiana partycji nic nie pomogła. Zmiana języka także ...

Robię Fora Dla Sieci Serwerów counter-strike,Metin2,Minecraft i inne ;D

4utmdgjpg.gif

addw.png

Opublikowano

na partycji D- gdzie jest steam mam 267gb z 290gb a na c mam same aktualizacje do windowsa , nie ma takiej opcji że mam zajebany pc ale użyje game bosstera

GameBooster nie pomaga

4utmdgjpg.gif

addw.png

Opublikowano

Kurwa słuchasz ? NIe będę go formatował bo jest nowy. Komputer kupowany na allegro , ale nie było wcześniej takich problemów. Cod kupowany z empiku

4utmdgjpg.gif

addw.png

Opublikowano

Mam lapka z; Intel i5 2.8x4 , geForce 540 2gb i 4gb ramu. Na normalnych detalach 60fps (Bez wlaczonych programow; skype,gg, chrome itp.)

Ladnie chodzilo przez 2 dni, a pozniej zaczelo ciac. Okzalao sie ze bylo dosyc duzo kurzu w kompie. Wyczyscilem i pomoglo. CIszej i szybciej chodzil.

Kurz zapycha wiatrak, a jak procesor jest cieplejszy, chodzi wolniej. Zobacz jak z kurzem u ciebie.

Opublikowano

CCleaner użyty , nie pomógł. Game booster od Razer nie pomgaga, pc przeczyszczony w środku, wszystko przeczyszczone. I NIC NIE POMOGŁO....

4utmdgjpg.gif

addw.png

Opublikowano

ale inne gry chodzą normalnie , oprócz warZ w niej też mi klatkuje i nie wiem co robić...

Formatu narazie nie chce robić, z powodu jednej gry, jeżeli okaże się ze reszta nowych gier nie będzie chodzić wtedy zrobie format

4utmdgjpg.gif

addw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...