Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piła 6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam napisy do tego filmu po polsku...

jezeli ktos by mial film nie krecony kamera bylbym wdzieczny

Opublikowano

ładnie juz piła 6 jest ;)

ja tam czekam bardziej na rec'a 2 ale piła tez super

poczekaj chwile zobacze na czarnego łoreza moze tam jest ;>

mam dobra wiadomosc na czarnym warezie jest piła 6 + napisy oczywiscie nie podaj tutaj tego wiec radze sie tam zarejestrowac i sobie znalezc podpowiedz ( strona 15'sta )

71170943.jpg
Opublikowano

czarny łorez? jakis torrent? a rec to cos podobnego :D? bo szukam podobnych do pily filmow

@ na napi nie ma jeszcze

co to ma byc? nie chce filmu...chce napisy

Opublikowano

hxxp://uploading.com/files/get/mb6f7492/ w miejscu hxxp daj http

łap tutaj masz napisy tylko pod twoja wersie pewnie nie są

czarny łorez to pewna strona... tylko ze jej nazwa jest w jezyku angielskim ^^

coś podobnego do piły

powiem tak, jezeli nie oglądałeś filmu REC, to polecam ; D tylko musi być wtedy ciemno najlepiej sie oglada o 2 w nocy... ja wtedy podłączam kabelek od komputera na telewizor, full hd, prawie na full glośność do tego zamawiam pizze ( niestety jest juz wtedy zimna bo pizzeria u mnie najblizsza - tj najlepsza. ) czynna do 24. ale sie podgrzewa ją w piekarniku, otwiera sok ( bo browarów nie lubie do pizzy nie wiem czemu ) do tego popcorn i lecimy

ja pierdziele wtedy sie fajnie ogląda film do tego mój swietny bujany fotel mmm ma juz z 15 lat a moze nawet wiecej niż ja ale jest swietny i mozna sobie nogi połozyć i sie oprzeć a taki wygodny mmm

no dobra tyle ode mnie lol.

pozdro D:

co do czarnego łoreza wpisz w googlach

dark warez i Ci wyskoczy ^^

71170943.jpg
Opublikowano
DeadOrAlive mozna wiedziec skad napisy wyszukales?

czarny łorez...

napisy wziąłem od filmu który jest z synchronizowany z tymi napisami wiec jak checsz scignac to czarny łorez i tyle.

71170943.jpg
Opublikowano

wez sobie przez napi projekt sciagnij ja mam juz do tego napisy wlasnie stad wzialem

a co do filmu to strasznie chujowy czekam na rec2

i na ten film 2012 tylko to nie horror ale chce obejrzec ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano
wez sobie przez napi projekt sciagnij ja mam juz do tego napisy wlasnie stad wzialem

a co do filmu to strasznie chujowy czekam na rec2

i na ten film 2012 tylko to nie horror ale chce obejrzec ;p

tak miedzy nami to rec 2 juz jest tylko jeszcze nie ma po polsku ani zadnych napisów ^^

mam po hiszpansku jak co : D

71170943.jpg
Opublikowano

dead a co to za sens ogladac film bez napisow i po chiszpansku moze popatrzec na obrazki ale to nudne jest bo niewiesz oco chodzi itp i psujesz sobie zabawe ogladajac potem po polsku bo wiesz co sie stanie tylko napisy bedizesz czytac i to wszystko tak jest gorzej lepiej poczekac i full pro poland dubbing haha xD a potem po 2 minutach filmu chinski dzwiek bo dubing sie zjebal hah :D

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

Nie chciałem tworzyć nowego tematu więc spytam tu :P : Czy oglądał ktoś "oszukać przeznaczenie 4" w 3D? Jeśli tak, to czy mu się podobało? :D

tomek95pl.gif
Opublikowano

Tak bylo zajebiste ;p Moim zdaniem tak jakos slabo zrobili ale efekty byly fajne. Napewno gorsze od poprzednich czesci ale jest warte obejrzenia ale w kniach Polecam

30364378.png