Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwiększanie ruchu na facebooku, funpage.

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam swój funpage na facbooku, aktualnie posiadam 173 like jednakże wiadomo... nie satysfakcjonuje mnie ta liczba do końca ponadto

zaczęła mi spadać liczba osób które o tym mówią, ogólnie statystyki mi idą w dół.

Co zrobić, aby fani przybywali?

Wymieniam się oczywiście z innymi funpage udostępnieniami fanpejdżuf , ale z marnymi skutkami.... brak jakichkolwiek korzyści, bo

1. Zauważyłem że dużo lajków przybywa, gdy funpage udopstępni jakiś funpage z liczbą like 1k +

2. Funpage z liczbą like powyżej 1k mają ustalone kryteria według których udostępniają np. udostępniamy od 1k fanów... nie robią wyjątków.

3. Udostępnianie pomiędzy funpage poniżej 1k like nie ma sensu, marne korzyści.

Gość Menesterowy
Opublikowano

Tu masz wiele sposobów: klik

Dobrym sposobem jest robienie tzw. akcji 'Kliknij like i weź udział w losowaniu', potem robisz 1 konto fikcyjne, dajesz lajka i o dziwo, właśnie to konto wygrywa, czyli zyskujesz lajki i kliknięcia za fikcyjny konkurs, ale przecież użytkownicy nie muszą wiedzieć, że nie jest prawdziwy.

Opublikowano

Ta. Te sposoby z tymi 'konkursami' są tak debilne, a tyle ludzi się na nie nabiera ... Robisz, że masz do rozdania 2-3 S-trójki i masz gwarantowane 15k lajków . : )

he?

Opublikowano

http://pl-pl.facebook.com/pages/Pierrrrdol%C4%99-nie-jad%C4%99/288528894600291

Mój fanpage. Robiłem go dla kasy ze sprzedaży, ale zapomniałem o blokadzie zmiany nazwy :P

Robisz fikcyjny konkurs i tyle :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jeśli jest tutaj ktoś kto potrafiłby się takimi konkursami w miarę przyzwoicie zająć to zapraszam na PW ;p

Moi znajomi są "zaspali", albo "zbuntowani" i nie chętnie po udostępnieniu na takie coś idą, a ci co lubią też nie chętnie chcą brać w tym udział.

Może nowa krew w zespole orzeźwi trochę pracę na fanpejdżu ;D

Opublikowano

Pisz z tego Fanpage'a komentarze pod jakimiś znanymi co mają powyżej 2k lajków, ale takie sensowne abyś za komentarz dostawał lajki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...