Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Tworzenie Bota Współpraca

Aluminiowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym zaoferowac zaplecze techniczne i finansowe w celu stworzenie nowego bota-glownym jego atutem bylo by kozystanie za fry,chetnych zapraszam do rozmowy.Pozdrawiam

Opublikowano

murzynów?hmm nikt za darmo tego nie zrobi dlatego napisalem o sfinansowaniu tej pracy,krytyka tez mile widziana.Może jednak ktos wyrazi chec wspolpracy.Pozdrawiam

Opublikowano

Może byś napisał chociaż czy to do UW czy DO?(tak, dział DO, ale różni są ludzie)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Zapewne nie wiesz nic o C# (bo to najlepszy język do botów) lub ogólnie o programowaniu..

Chcesz się popisać, że będziesz "twórcą" bota a nie będziesz wiedział jak np. pętle zrobić..

userbarcopy.png

Opublikowano

murzynów?hmm nikt za darmo tego nie zrobi dlatego napisalem o sfinansowaniu tej pracy,krytyka tez mile widziana.Może jednak ktos wyrazi chec wspolpracy.Pozdrawiam

Chcesz sfinansować coś co w przyszłości na być za free? Jest to równoznaczne z twoją stratą pieniężną... Czyli ewidentnie chcesz kogoś wyrolować - albo przyszłych twórców bota albo dzieciaków napalonych za darmowego bota.

Opublikowano

mhm... już się zabieram do pracy ! ale czekaj.. daj mi rok aż odkoduje pakiety z DO... już łatwiej by było do UW zrobić ...

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

Nikogo tu nie znajdziesz pewnie za chwile wkroczy admin i powie, że handlowanie zabronione na forum ^^. NIE śmiejcie się z NIEGO

może jest lepszy od was kto wie? ...

Opublikowano

Nikogo tu nie znajdziesz pewnie za chwile wkroczy admin i powie, że handlowanie zabronione na forum ^^. NIE śmiejcie się z NIEGO

może jest lepszy od was kto wie? ...

Bardzo ciekawe tylko gdyby szukał pomocy to by nie siedział tutaj tylko w jakimś innym dziale, chodzi mi o dział z jakimś językiem programowania.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Czy wy potraficie tylko jeździć po wszystkich?

@TOPIC:

Widzisz kolego tutaj są same dzieci więc radze ci poszukać kogoś na jakimś lepszym forum. Tu jedynie sekhmet może by coś zrobił. Także tutaj nawet takich ofert nie składaj.

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

@TOPIC:

Widzisz kolego tutaj są same dzieci więc radze ci poszukać kogoś na jakimś lepszym forum. Tu jedynie sekhmet może by coś zrobił. Także tutaj nawet takich ofert nie składaj.

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

@TOPIC:

a miszcz ?? ;)

sygnacu.jpg

Opublikowano

Hmmm.

Ja mógłbym pomóc ale minimum 5 osób do tego trza i 3 mieś na odkodowanie pakietów.

Oczywiście jak chcesz jakiś porządnych programistów to musisz zapłaci bo za darmo nikt nie będzie se dupy zawracał.

A jak byś się zdecydował na programistów to szukaj co znają c# c++ bo to minimum.

Opublikowano

E tam rzniecię pały takie*.*I kiedy tego bota chciał byś wprowadzić na gwiazdke:DHE już nie mogę się doczekać:D

Opublikowano

hmm napewno zostane usuniety-macie racje nie mam o tym pojecia chce wylozyc pieniadze i sprzet hmm nie to forum calkiem mozliwe-zaklinacz deszczu jestes zwykly prostak dziecko z zespolem nadpobudliwego ego;] nie bede sie znizal do twego poziomu.Jeli ktos bedzie chcial sie tego podjac i zarobic to sie zglosi proste,ja tylko wykladam pieniadze i sprzet,to tyle

Hmmm.

Ja mógłbym pomóc ale minimum 5 osób do tego trza i 3 mieś na odkodowanie pakietów.

Oczywiście jak chcesz jakiś porządnych programistów to musisz zapłaci bo za darmo nikt nie będzie se dupy zawracał.

A jak byś się zdecydował na programistów to szukaj co znają c# c++ bo to minimum.

dzieki za informacje,:) jak napisalem wczesniej nie oczekuje,ze ktos bedzie robil to za darmo,stac mnie wiec cos z tym chcialbym zrobic,aby ulatwiz zycie graczom :) przynajmniej na tak dlugi czas na ile finanse pozwola.

Chcesz sfinansować coś co w przyszłości na być za free? Jest to równoznaczne z twoją stratą pieniężną... Czyli ewidentnie chcesz kogoś wyrolować - albo przyszłych twórców bota albo dzieciaków napalonych za darmowego bota.

to ze chce wylozyc pieniadze i nie pobierac oplat za bota ma oznaczac ze chce kogos wyrolowac?Pozyjemy zobaczymy,nie martw sie napewno jeszcze bedziesz mial okazje komus wcisnac kicz;] stac mnie wiec probuje :) i bede probowal a arobeg z tego tytulu mam gdzies daleko gdzies dobrze zarabiam reszta to zabawa:)nie musze kozystac z nałogu dzieciakow tak jak ty .pozdrawiam
Opublikowano

hmm napewno zostane usuniety-macie racje nie mam o tym pojecia chce wylozyc pieniadze i sprzet hmm nie to forum calkiem mozliwe-zaklinacz deszczu jestes zwykly prostak dziecko z zespolem nadpobudliwego ego;] nie bede sie znizal do twego poziomu.Jeli ktos bedzie chcial sie tego podjac i zarobic to sie zglosi proste,ja tylko wykladam pieniadze i sprzet,to tyle

Możesz mieć zdanie na mój temat jakie chcesz ale sam przyznajesz, że nie masz pojęcia za co się zabrać, zespół nadpobudliwego ego ? Aż wygooglowałem :D nie ma czegoś takiego, jak już posługujesz się czymś to sprawdź najpierw o co chodzi o.O I do kurwy nędzy jestem zaklinacz deszcz a nie zaklinacz deszczu.

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...