Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hacka Do Terrari na MULTIPLAYER

_KakaCper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.... Szukam hacka do terrari na MULTIPLAYER.... Na serwerze jestem zwykłym graczem,.. I szukam Hacka na dodawanie itemów lub ułatwienie sobie gry np. łatwe szukanie statuetek itp..... Czekam na Waszą odpowiedź... I nawet mi nie piszcie, że jestem jakimś Hackerem itp.. Bo ja to wiem... I po drugie to jest FORUM O HACKACH ;)

Pozdrawiam

95 % WARNA @@@

Yea...

Opublikowano

Jeśli serwer nie jest zabezpieczony, spróbuj dodać sobie itemy np. InvEditem,

innej opcji chyba nie ma.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano
I nawet mi nie piszcie, że jestem jakimś Hackerem itp.. Bo ja to wiem...

Hacker - osoba o wysokich umiejętnościach informatycznych lub szukająca i ewentualnie wykorzystująca słabości w zabezpieczeniach systemów informatycznych

Cheater (ang. cheat - oszustwo) - oszust, w grach osoba używająca cheatów/hacków.

I po drugie to jest FORUM O HACKACH ;)

A gdzie mam walczyć z cheaterstwem jak nie na forum o cheatach? Osobiście dopilnuję, aby nie uszło Ci to na sucho. A żeby było ciekawiej, podpowiem Ci nieco: "tehmodapi", "terrahax", "mpgh".

Pozdrawiam,

Red z TerraX

Opublikowano

Tak jak napisał Red wyżej.

Grasz u nas na TerraX, chciałeś VIP'a za darmo, a że go nie dostałeś to teraz szukasz hacka na nasz serwer ?

Red Ci podał.

Ale jeśli wejdziesz na nasz serwer z nim to jeszcze szybciej z niego wyjdziesz. ;) A łatwo to sprawdzić.

Pozdrawia TerraX.

Do tego zły dział. Przenoszę.

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...