Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] nie no niech ktos

kubekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niech ktos to zglosi bylem przy tym i widzalem to ale nie nagralem zrobilem ss i zobaczcie ile nabil najwiekszy wynik lololo niech ktos to zglosi

post-527739-0-85048100-1353843278_thumb.png

Opublikowano

masz z tym problem ? Jedni graja tak drudzy tak :D Ty też tak mozesz zrobic, przypomne ci nazwe forum "Mpc Forum - Multi Player Cheats" I tutaj nie ma miejsca dla takich płaczków jak ty, którzy hejtuja innych za używanie bugów etc...

OndteAw.png
Opublikowano

jak dla mnie zero frajdy z gry, rozumiem komuś brakuje 20tyś punktów np. do granatnika czy do flary to można ale nie żeby praktycznie cały lvl na jednej mapie.

Opublikowano

keniger ty masz 20k prawie a gość 190k .... małą różnica nie? kubekk masz problem.... koło prośby o dodanie do znajomych masz taki wykrzynik napisz tam wszystko i sprawdzą go :)

YAY

Opublikowano

Kubbbek ja sie aimbot sprawuje ;D?

@top tak poza tym daj spokój ja mam na jednej postaci 580k xD i bana nie mam ;D. Tyle osób już mnie zgłaszało, ale nie skutecznie taka prawda, że jak dużo ładujesz w to mała szansa na bana. NIE wiem po co to robisz jak to jest walka z wiatrakami taka jest gra, takie są w niej bugi jedni je wykorzystują drudzy nie. Kubbek jeśli ci to przeszkadza to bierze się mechanika i po nocach na dragon valery ludzi nawala bardzo skuteczna metoda walczenia z tym.

/ btw sam cie farmiłem a ty chcesz go zgłaszać? co ty pies ogrodnika jesteś?

Opublikowano

ea ma to w dupie..... liczy się kasa jaką im nabijamy. Oni się z tego śmieją i popijają kawusie..... wyjabane mają na to hahahah a co niektórzy tu się podniecają że jakiś pacjent nabił 190 tyś pkt. Ma nasrane w berecie i tyle :)))

pozdro dla "normalnych "

x

Opublikowano

a jak w ogóle można nabić tyle k? nóż + medyk + ofiara? czy jest jakiś inny nie znany mi sposób :D

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...