Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem PunktBuster

maniana273

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak. Mam konto na którym używałem aima, i na poczatku rundy bylo napisane wyrzucony przez PB. Teraz zrobilem nowe konto i po paru minutach gry wywala za PB, A na tamtym koncie z nie cheatowalem. D;aczego?

Opublikowano

Dlaczego ?

A dlaczego cheatowałeś ?

A tak na serio to spróbuj przeinstalować pb

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

Opublikowano

Cheatowałeś na tym samym kompie co teraz chcesz grać bez cheatów to chyba wiadome,że coś może się zjebać czy zapisać w logach i tutaj nowe czyste konto nic do tego nie ma ,bo jak wiadomo wszystko było jak było grając na cheatach to co ma Ci dać czyste konto jak ty masz jakieś pozostałości (śmieci,logów itp.) także mało to,możesz mieć dalej problemy z pb i tylko przeinstalacja gry Ci pomoże.

Opublikowano

Ale reinstal systemu na bank pomoze?Reinstal calego kompa czy tylko dysku?

Nie miałem na myśli reinstalu kompa/systemu tylko gry czyli jeśli aktualizacja pb nie pomaga to bierzesz odinstalowujesz kompletnie battlefielda play4free i jeszcze dodatkowo bierzesz ccleanera i dodatkowo samemu sprawdzasz czy w dokumentach nie masz pozostałości po grze jeśli nie masz pozostałości to pobierasz od nowa grę i od nowa Ci się wszystko instaluje i myślę,że nie powinieneś mieć więcej problemów.

Ja nie grywam na cheatach a raz w czasie gry miałem zanik prądu i przez to później też miałem problemy z Pb bo mnie po kilku minutach pb wywalał i aktualizacja pb mi nie pomagała,a reinstal gry mi pomógł.I taka błachostka miała tyle znaczenia :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...