Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHAMP]MID Lane

Kaxxpereek

Ahri vs Diana  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Lepszy ? Ahri vs Diana

• Ahri
      2
    • Diana
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam:6300 IP

Zależy mi na:Dobrym MID LANIE , postac rowniez by sie nadawala na rankedy

Preferuję:Na mid lane mam tylko veigar.Myslalem na oriana i ahri ale nie wiem jakies inne dobre picki na mida.Zalezy mi tez by pick byl dobry na rankedy,Dodam ze mam akali

Opublikowano

Weź dianę, jest łatwa do ogarnięcia, ma shielda, doskok , mobilna .

Opublikowano

Orianny nie polecam początkującym jest strasznie cięzka. Ahri dobra do inicjacji teamfightów, jest ładna (xD), bardzo mobilna, kulka ma true dmg.

Opublikowano

Ooo, obie postacie są na sobie wzorowane. Mają podobne skille, są mobilne, wybieraj kogo chcesz.

Opublikowano

Wiem wlasnie ahri jest okropnie skillshotowa xD :P

I nadal mam dylemat miedzy ahri i diana moze bd w rotacji ktoras z tych postaci .A jak nie to poczekam do 1 dnia miesiace i sprawdze na pbe .

Opublikowano

Dlaczego niby Ori jest trudna? Nie trudniejsza niż Ahri, która jak zwali swojego taunta, to już ma combo znacznie osłabione. Polecam Oriannę, dobre DMG, slow, tarcza, świetne ulti, które przerywa ulti np. Nunu albo Katariny. Może być AP carry jak i supportem.

Opublikowano

Diana i Ahri ... Też miałem dylemat, która wybrać :D

Wybrałem Diane. Gra mi się nią na prawdę dobrze.

Gram nią od ok. tygodnia, mniej więcej 9-11 rozgrywek i wczoraj strzeliłem (nieoficialna) pente :)

/brak uzasadnienia

Opublikowano

Hmm ... Orianną nie grałem to nie będę się wypowiadał.

Sądzę, że gra Ahri jest trochę łatwiejsza, szczególnie na początku, bo jest postacią walczącą na dystans, więc łatwiej o creepy.

Diana najciekawsza (według mnie), nawet nie chodzi o jej dmg, czy takie rzeczy tylko, o sam wygląd. Ja mam radochę nawet z odpalania skilli :D Są na prawdę fajnie zrobione.

Opublikowano

Jak jesteś początkujący i chcesz midera to na pewno nie orianna za 3150 jest kata

Kata

• Bardzo mobilna
  • Aoe skliie
  • Mocny haras
  • Bardzo mocne combo

Albo diane bardzo moncy haras cc w e shield w W

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...