Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z rozdzielczością na team fortress 2

Vanillia7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. Otóż od jakiś 2 dni mam problem z grą team fortress 2. Gdy włączam steam -> team fortress 2 pisze ,, przygotowanie do uruchomienia team fortress 2". Niby wszystko dobrze działa, a gra jest na pół ekranu, wczytuje się się do ,,ładowanie" i wyłącza i tak za każdym razem. Nie wiem czego gra nie działa. Ostatnio miałem przeistalowany system, bo komputer nie chciał się włączyć i wyskakiwał błąd. Dałem komputer do komisu komputerowego i tam zrobili go w jeden dzień. Prosiłem, aby wyczyścili tylko dysk C, a dysk D był taki jakim był wcześniej (na którym był steam z grą team fortress 2). No i wieczorem odebralem komputer. Podłączyłem całe okablowanie do komputera, poustawiałem parę rzeczy i chciałem pograć w team fortress 2. Może poprostu nie mam jakiegoś programu do rozdzielczości nie wiem. Steam odinstalowywałem z 5 razy i instalowałem, tak samo z team fortress, nawet ściągałem ze 3 razy od początku wszystko ustawiałem i problem się powtarza. Proszę o jakąkolwiek pomoc.

Opublikowano

Ja mam Steam na dysku D i nie mam zastrzeżeń, wszystko działa i działało jak należy.

Zmień Steam na Steam Beta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...