Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Grafika :/

MortalBoY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedys jak gralem grafika byla normalna a teraz... jest inna.Nwm jak to opisac.Tu macie screeny

sa tam takie dziwne ''Kropki'' Czytalem ze to od nie zaktualizowanych sterownikow karty graficzej lecz ja mam zaktualiowane nwm od czego to jest... Moja karta graficzna NVIDIA GeForce FX 5500...Prosze o pomoc. :P..

post-785585-0-61563200-1353838882_thumb.png

Opublikowano

Chyba zły screen bo tutaj nie widać żadnych kropek ^^ Ew. zaznacz bo ja nic takiego nie widze.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Ja też nic nie widzę, wszystko jest normalnie. Jakie są te kropki? Duże? Małe? Jaki kolor? Jak ty je tylko widzisz, to możliwe, że z monitorem. Ale ty masz te kropki tylko w minecraft?

1366527545-U336505.jpg

by jakim08

Opublikowano

Chodzi mu o te ziarnistą trawe. Nic na to nie poradzisz pobaw sie w ustawieniach kart graficznej i ustaw na max by była jakość chyba że słaby komp to nie poradzisz

Każdy tak ma

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

tu macie drugi moze lepiej widac..

SR.. ale nie ogarniam troche.. :D tego forum.Wybaczcie.

w oddali sa takie dziwne ''Mrowienia'' jesli nie widzicie to obrobie w ''Paintcie''.

A tu macie zaznaczone..

post-785585-0-82113000-1353947924_thumb.png

post-785585-0-37038600-1353948198_thumb.png

Opublikowano

Też to mam to się czasami robi .. I TO NIE OD MONITORA!!!

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

MortalBoy miałem podobny problem. Czy jak aktualizowałeś sterowniki graficzne, to usunąłeś najpierw ich starą wersję ? Jeśli nie, to masz już rozwiązanie swojego problemu - mi to pomogło.

Opublikowano

Ja tam niewiem ja gram na texturpack(dawają mi więcej FPS 0.o) to nie gram na deflaut ale to masz coś z monitorem podociskaj wtyczki albo nowe sterowniki

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...