Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Aek czy famas

adamklab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zeby kupić famasa musze zdobyć jeszcze 1 lvl i nie wiem co robić bo kiedyś kupowałem aeka na 1 dziń i dobrze napierdzielał mam jeszcze scarla z dailydraw ale to nie to aek

Opublikowano

bez dodatków aek lepszy z dodatkami famas o wiele lepszy :)

przeczerp ten 1 lvl i kup famasa radze :)

YAY

Opublikowano

Ale ja nie mam funds na ulepszenie bo mi nie działa boku SMS i nie mogę kupić i pytam co jest lepsze bez dodatków (chyba że ktoś wie jak zrobić żeby działała opcja boku SMS)

Opublikowano

a jak myślisz? raczej że tylko raz.... a jak ci niby paypay nie działa? opisz problem :)

YAY

Opublikowano

Wybieram ile chce kupić i przechodze do metody płatności wybieram paypal wpisuje dane i klikam dalej i przerzuca mnie na strone play4free DOMOWY

i tak sie dzieje z każdą metodą

Opublikowano

Mi normalnie działa opcja BOKU SMS, ale na Twoim miejscu z opcją PAYPAL bym czekał aż EAsy zrobi jakąś promocję (25% czy coś. . .). A co do tematu to bym używał tego SCAR-L aż do level up'a a potem kupował FAMAS (P.S. dzięki sponsorpay można zrobić na odblokowanie 4ever tego FAMAS'a bądź AEK'a [mi osobiście Z POLSKIEGO sponsorpay udało się zarobić 1,1k fundsów]).

Opublikowano

1. Kupuj FAMASA

2. Ja zarobiłem trzema ofertami 1,5k fundsów bo mieszkam za granicą (mam ss)

3. Napisz na forum z problemem o BOKU SMS (na forum BFa)

4. PaySafeCard jest wybitne, kupujesz taki jakby paragon (gdziekolwiek: żabka, kantor i inne pierdółki polskie. Ja kupowałem w Tabaku). Ok masz PaySafeCard, idziesz w Kup Fundsy -> PaySafeCard -> cena 20zł -> wklepujesz kod i masz na koncie kasę a ten paragon do wyrzucenia.... Dziękuję i liczę na lajka :D

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...