Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patcher's For Ems V57 - NIEAKTUALNE!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze jest już temat od tego typu rzeczy. Nie po to powstał żebyście robili nowe tematy z kilkoma patcherami. Wg. mnie temat do zamknięcia. Po drugie po co robić każdy patcher dla jednego skill'a? Nie lepiej jest zrobić 1 ale na wszystkie skill'e taki np. jaki ja zrobiłem(jest w odpowiednim temacie, jeszcze więcej jest edytowanych skilli).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@irokushou

Co z tego, że jest do tego temat skoro i tak tam wszyscy proszą o patchery które już są na przykład kilka postów wyżej? Jeśli moderator będzie uważał inaczej niż ja to może zamknąć temat, ale widze, że ludziom się przydaje patrząc na posty...

tomek95pl.gif
Opublikowano

Za wszystko można dostać bana ;) Albo Cię GM przyłapie, albo ktoś Cię reportnie, możesz coś źle używać i dostaniesz bana od automatu.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

A mnie wkurwia to ze uzytkownicy tego forum nie potrafia sami zrobic sobie cheatow tylko czekaja na wstawke :) masarnia

Tesco, tanio dla ciebie dla rodziny!

reflink

Opublikowano

Taki wielki wysiłek zajrzeć do odpowiedniego tematu? <lol> Jest w tym temacie na którejś z ostatnich stron mój patcher z ND na Fire Fillar, ale po co zaglądać jak można poczekać aż ktoś da -.-

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Moim zdaniem temat nie jest taki zły , szczegolnie dlatego ze na forum jest coraz wiecej newbie i spamują bezsensowne posty ...

Opublikowano
xD:) temat przydatny dla 1000% l33ch3rowxD, pomysl sam w sobie dobry, lecz takimi topicami niewiele sie naucza te małe <chuje> xD no ale Gz i dostajesz 1pnkt w mojej tabeli ;)

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Nowicjusz
Opublikowano

weź proszę bardzo Cie zrób patchera dla skila savage blow ditka z góry dzieki wielkie bede ci wdzieczny ze chu* :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...