Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cabal] Nie możesz zalogować się na konto po 24.VII.2012? Zajrzyj tutaj!

damianez122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA! Poradnik nie jest mojego autorstwa! Jest on zapożyczony z innego forum, ja jedynie wam go

udostępniam, bo na forum podobnego poradnika nie znalazłem.

qk8vI.png

Jesteśmy w trakcie tworzenia nowej strony oraz przygotowujemy się do przejścia na nowy system tworzenia kont. Aby się do tego przygotować, musisz:

-Zweryfikować swój e-mail

-Zmienić hasła na stronie i w grze

Jest to ważne, ponieważ adres e-mail będzie odgrywał znacznie ważniejszą funkcję dlatego wymagamy, by podany e-mail był prawdziwy i abyś miał do niego stały dostęp.

Zaczynamy

Podczas dzisiejszej przerwy (24.07.2012) zmieniliśmy wszystkim zarejestrowanym kontom hasła na losowe, przez co nie będziesz w stanie zalogować się do gry, póki nie wykonasz następujących rzeczy.

Zaczynamy od rejestracji na stronie oficjalnej (cabalonline.com). Potrzebujesz tylko loginu i hasła na stronę, nic więcej.

Moje konto jest nowe - zarejestrowane w 2012!

Nowe konta (zarejestrowane w 2012) wymagają tylko zresetowania hasła na stronie. Wystarczy kliknąć "Forgot password'

>Forgot password< i postępować według podanych instrukcji.

Konta założone w 2011 lub wcześniej

Posiadacze takich kont musza potwierdzić dostępność do swojego e-maila. Po zalogowaniu się na stronie, będziesz musiał podać e-mail jaki podałeś podczas rejestracji. Jeśli podany e-mail jest prawidłowy, otrzymasz na niego adres, dzięki któremu będziesz mógł zresetować swoje hasło na stronie. Wykonanie tego, sprawi iż Twój e-mail zostanie potwierdzony.

Co z hasłem do gry?

Po prostu zaloguj się na stronie i kliknij na przycisk "Reset" dla hasła do gry. Teraz będziesz musiał wprowadzić nowe hasła (wymagane jest, aby to było nowe hasło, a nie stare!). Gotowe!

To jest na prawdę proste! Jako bonus, każdy z graczy otrzyma DARMOWE BB Plus (3 dni, acc bind).

Jeśli będziesz miał problemy, skontaktuj się z nami poprzez http://support.cabalonline.com/.

Pomoc techniczna (ENG)

Co zrobić jeśli zapomniałeś swojego adresu e-mail?

1. Przejdź do http://support.cabalonline.com/

2. Napisz ticket w dziale Account Support podając temat Email change Request

3. Wypełnij wymagane informacje

a) Login do gry

B) Imię oraz nazwisko

c) Datę urodzenia (dd/mm/rrrr)

d) Sekretne pytanie oraz odpowiedź (SQ & SA)

e) Nowy e-mail

Jeżeli ktoś będzie potrzebował wersji angielskiej tego poradnika zapraszam na PW :)

Pozdrawiam, Damian.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

dzieki lapa :) )0

24790528697226300755.png

• 4 miesiące temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Cabal] Nie możesz zalogować się na konto po 24.VII.2012? Zajrzyj tutaj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...