Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebna pomoc.

JeBeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z flagami.Więc mam server chcę go już otwożyć ale jedna rzecz mi w tym przeszkadza.Arena mobów.Wiem , że jest plugin Mob Arena ale ja nie chce mieć areny w takim stylu.Moja arena jest pod ziemnia.Na gorze jest skin a przed nim zejscie na dul do tej areny.Zalozylem tam osobny cub.Lecz ten CUB znajduje sie na innym cubie (Dzialki).Mam tam flage aby sie moby nie spawnowaly creepery nie wybuchaly itp.I problem jest taki ze skoro na cubie mam ta flage to na 2 cubie jak wpisze /region flag (cub) mob-spawning allow one nie beda sie spanowac ze spawnerow ani z niczego.Wiem ze da sie zrobic aby na cuboidzie glownym czyli (dzialki) dalo by sie zrobic na cubie bocznym czyli (arenamobow) tak aby tylko na tym 2 cubie sie spawnowaly moby.To dziala tak jak aren PVP tylko ze komendy nie znam.Wiem tyle , ze musi byc osobny cub i to sie robi world guardem.Wiec jesli ktos wie jak to zrobic to pomożcie.

Sory za moja ortografie ale czasu nie mam wiec pisalem na szybkiego i nie patrzalem co pisze.

HELP !

Opublikowano

Sory ale nie moge dać IP bo ciągle zmieniam ale dam na DEDYKA jak go skoncze.Wiec prosze abys napisal krok po kroku na privite albo w komentarzu.Albo jakis poradnik z yt tylko nie z pluginem MobArena

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...