Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kara za AFK/Wychodzenie z gry

Shunn21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam do was małe pytanie bo grałem 2 dni temu w lola i mi sie internet rozłączył trwało to dobre 10 minut.. po załączeniu wróciłem do gry ale oczywiście nexus po 2 minutach rozwalony. no to mnie wszyscy reportowali.. (zapewne) i dostałem bana na 1 dzień (no ale nie przecież ten system nie banuje za 1 wyjście z gry..) i gdy wchodze po banie pisze mi ze dostałem ostrzeżenie stopnia 2.. i teraz do was pytanie mam, z racji tego ze w lola gram od niecałego tygodnia (Taa n00bek :D) to mam grać na tym koncie czy zrobić sobie nowe ? niby na stopien 3 jest ban na tydzien.. a nie chce ryzykować a po banie na tydzien perm .. (tylko tak słyszałem)

Opublikowano

Pewnie opuszczałeś gry przed tym banem. I dlatego tak szybko dostałeś bana.

Opublikowano

Jak wyzej, zapewne juz wczesniej se nabiles kilka leavow/afkow, druga sprawa... co to za pomysl na zalozenie nowego konta, nie dostajesz banow/ostrzezen po to bys uciekl na nowe konto i robil dalej swoje tylko sie poprawil. Jak masz 30 lvl i w miare troche postaci + runy to malo sie oplaca.

Opublikowano

Kogo obchodzi, że ci neta rozłączyło?

Jest to traktowane za wyjście z gry.

Ja bym grał na tym koncie, o ile nie zamierzasz wychodzić z gier.

Opublikowano

Siema, mam do was małe pytanie bo grałem 2 dni temu w lola i mi sie internet rozłączył trwało to dobre 10 minut.. po załączeniu wróciłem do gry ale oczywiście nexus po 2 minutach rozwalony. no to mnie wszyscy reportowali.. (zapewne) i dostałem bana na 1 dzień (no ale nie przecież ten system nie banuje za 1 wyjście z gry..) i gdy wchodze po banie pisze mi ze dostałem ostrzeżenie stopnia 2.. i teraz do was pytanie mam, z racji tego ze w lola gram od niecałego tygodnia (Taa n00bek :D) to mam grać na tym koncie czy zrobić sobie nowe ? niby na stopien 3 jest ban na tydzien.. a nie chce ryzykować a po banie na tydzien perm .. (tylko tak słyszałem)

Ja jeszcze po 3 stopniu nie dostałem perma, a narobiłem sobie już chyba 5 stopni. Na drugi raz, przed wejściem go rozgrywki wejdź na stronę www.speedtest.net i sprawdź swoje łącze, bo jak latency będzie wysokie, odradzam grę.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mogli całkowicie podsumować że po prostu umierałeś (feedowałeś) przeciwników podczas gier i cie reportowały osoby z twojego teamu i do tego jeszcze doszło wyjście z gry i dali bana za całokształt też tak miałem że wyszedłem raz i banik.

Opublikowano

Mogli całkowicie podsumować że po prostu umierałeś (feedowałeś) przeciwników podczas gier i cie reportowały osoby z twojego teamu i do tego jeszcze doszło wyjście z gry i dali bana za całokształt też tak miałem że wyszedłem raz i banik.

Całkiem możliwe bo ja strasznie lamie .. :]

Opublikowano

Też tak miałem xD kuzyn mi powiedział (wytłumaczył) co do czego służy może popatrz na YT jakieś poradniki poczytaj coś na mpc forum :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...