Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Multiplayer

ojciec mpc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, tydzień temu zakupiłem sobie ACB [Assasin Creed Brotherhood] i mam problem z Multiplayer.

Kiedy Klikam "Graj teraz" albo "Gra Rankingowa" Wyszukiwarka szuka mi "agentów abstergo" i to może trwać w nieskończoność .... już dobra czekałem z te 15 minut ... ale to kres mojej wytrzymałości i okazuje się że nie tylko ja mam ten problem wpisałem w google ... okazuje się że prawie każdy ma z tym problem nawet na wiki Multiplayer z tej części pisze [o ruterach o jakiejś konfiguracji to mnie nie interesuje nie mam zamiaru się pier*** z czymś takim] ale, Napisane jest czarno na białym "Producenci zrobili patch który pomógł nie którym użytkownikom a reszcie nadal nie działa" i z wujka google znalazłem informacje takie jak : Ubisoft "Obiecało" naprawić Multiplayer tak aby żaden "Gracz" czy może "klient" nie miał z tym problemu jak widać 2 lata tego nie pokazały. I tak raz udało mi się połączyć do jednej gry, i grało się naprawdę fajnie mimo to, to nie zmienia faktu że "wyszukiwacz" jest zrobiony dodupiasto,Wiecie jeżeli miałbym teraz porównywać multiplayer z pierwszej części coda to multiplayer brotherhood'a To raczej wolał bym sobie siedzieć na codzie [broń boże nie chodzi mi o dedyki] ale nawet o to zje*** lobby ... chociaż żeby to dopracować,no niestety ale jeżeli mamy taki a nie inny problem to trzeba go jakoś rozwiązać ale rodzi się zajebiste pytanie "jak".

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

Nie tyle nie działa Ci multiplayer, co mało osób już na nim gra. Gdy dawno kupiłem AC:B, na grę czekałem max. 2min a teraz trzeba ponad 5min. Ludzie przerzucają się na Revelations i AC III :P

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...