Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dota 2 jak zmienic rozdzielczosc, blokowanie kamery

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zmienic rozdzielczosc tak zeby wyglad bohaterow i mobow byla nieco realistyczna bo mam sztuczną i przez to ze nie moge grac bo wkurza.

I jak zmienic zeby po bokach ekranu nie bylo czarnych paskow tylko rozciagniete? bo ja mam w ustawienach 1024:768 czy jakos tak, a mam wiekszy ekran. I jak zablokowac ekran zeby caly czas podazal za bohaterem, tak jak w Lol'u

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Daruj sobie dotę.

Iq < 60 detected.

O ile dobrze cię zrozumiałem to jest wszystko w opcjach, tylko trzeba umieć wejść.

Blokady kamery, z tego co wiem, nie ma.

Trolling is a art.

Opublikowano

Iq < 60 detected.

Dobre...dobre xD Lecz dopóki nie przejdzie na F2P to może coś zdziała.

@top

Rozdziałkę masz w opcjach, a blokowanie kamery to było 2x na portret naszej postaci i podązą za nią dopóki nie przesuniemy ekranu.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

No wiem jak zmienic rozdzielczosc, ale chodzi mi o to czemu mam max 1024:768 a nie 1366:1024 (czy jakos podobnie)

A co do blokowania kamery chodzi mi o to zeby cały czas byla zablokowana a nie poruszala sie.

A i co do teksturek to chodzi mi o to zeby byly bardziej realistyczne a nie sztuczne, poniewaz mam w opcjach przestawione na hight ale i tak nic nie pomaga

Opublikowano

Trzymasz F1. Poza tym, jak można grać z podążającą kamerą za bohaterem ? To świadczy o noobskości graczy LoL'a :)

jestem przyzwyczajony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...