Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bulid] Ezreal

Interovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z gory przepraszam bo wiem ze sa te poradniki na tym forum dotyczace Ezreala

ale jestem strasznie slaby w Lola mam dopiero 11 lvl

i dzis kupilem wlasnie ezreala sadze ze polecialem z motyka na slonce, gdyz to ( tak mi sie wydaje) trudna postac i pelen szacun jak ktos ja ogarnal;]

prosilbym abyscie mi powiedziele co do neigo kupowac

np. ( build od jax'a) TABI NINJA > RUCH LATARNIA WRIGGLA > OBRAZENIA> ATAK

o cos takiego poniewaz nie mam ogarnietego jeszcze gdzie co jest

znalazlem pare poradnikow, ale wlasnie nei wiem gdzie co jest szukalem wszedzie w tym sklepie i nic...;c

jezeli zly dzial to przepraszam

a jezeli nie chce wam sie rozpisywac to prosze napiszcie do mnie na gg

40455056 ( jestem na neiwidocznym zawsze) :)

dziekuje i pozdrawiam :)

Opublikowano

Ok ja idę tak z Ezrealem:

Buty+3 poty>2 Doran Blade>Berserk Boots>Vampiric Scepter>Phage/Sheen>Sheen>Phage>Trinity Force> The Bloodthister>Last Wishper>Guardian Anglel>Infinity Edge

Oczywiście możesz zmienić kolejność jak chcesz.

Opublikowano

Berserkery -> Trinity -> BT/IE -> IE/BT ->Phantom dancer (za chu.. nie wiem czy dobrze napisałem xD) ->(Last Whisper - nie sądzę, że kto kolwiek na 11 lvl kupi armor, więc nie wiem czy powinienneś kupować) więc możesz kupić Guardiana, thormaila, fona. -> Nie wiem co na tym lvlu się dzieje bo dawno byłem ale ja bym kupił drugiego bt.

@UP i 2UP

Build z mobafire.

IE, zdecydowanie za późno.

@Down

napisałeś dokładnie co mi na duszy leży :)

Opublikowano

Na start buty + 3 poty

W tej kolejności prawie zawsze:

- 2x doran's blade

- Berserker's Greaves

- Jeżeli masz problemy z przetrwaniem na linii > Vampiric Scepter

- Teraz możesz wybrać albo Trinity Force albo Bloodthirster. Bloodthirster jest lepszym wyborem jeżeli jeszcze będziesz miał okazję zgarnąć trochę minionów, ponieważ musisz uzbierać stacki na tym itemie. Stack dostajesz za każdego zabitego creepa. Stacki zwiększają Twój attack damage i dają Ci life steal, który pozwala Ci przetrwać dłużej bez potrzeby wracania do bazy. Trinity Force jest lepszym wyborem jeżeli twoja drużyna organizuje team fighty i planują już zabijać wieże. Jeżeli wybrałeś Bloodthirster to kup BF Sword, jeżeli wybrałeś Trinity to zacznij od Phage

- Trinity Force/Bloodthirster. Oba itemy są świetne. Wyżej rozpisałem kiedy powinieneś wybrać który item, ale kup oba. Teraz powinieneś mieć: Berserker's Greaves, 2x Doran's Blade, Bloodthirster, Trinity Force

- Teraz masz kolejne wybory:

> Jeżeli w każdym team fighcie przeciwnicy chcą cię zabić i masz problemy z przetrwaniem > Guardian's Angel

> Jeżeli przeciwnicy zadają dużo magicznych obrażeń i mają cc (crowd control) > Quicksilver sash

> Jeżeli już macie tak sporą przewagę, że nieważne co zrobicie to i tak wygracie > Last Whisper, Infinity Edge

Jeżeli szukasz pomocy czy masz jakieś pytanie dotyczące gry to nie pytaj na tym forum, bo ludzie tutaj mają 0 wiedzy, lol. Jak masz jakiś problem to napisz do mnie na pw, odpiszę jak będę miał czas.

#e

W czasie pisania doszły 3 nowe posty, więc nie pierdolić że kopiuję odpowiedzi.

Opublikowano

buty 3xpoty

2dorany vampiric

phage

sheen

trinity

bt

lastwhisper

ga

ie

Pd się nie robi na nim T.T.W miedzy czasie kup berki.

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy bulid na eza

• But i 3 x poty
  • 2 x dorany
  • Shen - te 3 itemy to jest core czyli podstawa zawsze to musisz kupić
  • Teraz jak nie giniesz to kupujesz bt a jak szybko się feadujesz bądź giniesz kupujesz infinity
  • Teraz dokańczasz trinity
  • Teraz w zależności co kupiłeś wcześniej jak bt to kupujesz infinity jak infinity to bt
  • Teraz ga
  • Potem last whisper

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Buty 3 poty > 2 dorany > Berserki > Moc trójcy > guardian angel > krwiopijec > ostrze nieskonczonosci > i ja tutaj kupuje madredy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...