Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak pozyskać kod pin do MOPAY

askolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem do supportu, że mam kłopot z mopay, zaś oni mi napisali bym wszedł na https://my.mopay.com/mymopay/index.action?showLogin=true i się zalogował.

Klikam więc "Login" wpisuję numer telefonu przepisuję kod i przechodzę dalej. Problem jest w tym, że dalej trzeba wpisać kod pin, zaś mi go nie przysłali. Wpisywałem swój numer różnie; dopisywałem "0" na początku czy też, tak ja radził support z WoT'a - żebym napisał 0048 na początku, lecz wciąż nic, żadnego pinu mi nie przysyłają.

Może ktoś z was miał podobny problem i zna rozwiązanie?

Opublikowano

Jestem w Plusie, tamte kierunkowe też nie działają. Tak swoją drogą, to oni pobierają opłatę za każdy wysłany PIN?

Opublikowano

@up

nie mam antywira - inne SMS premium (choćby ten spam że niby coś wygrałem) normalnie przychodzą.

@2up

Tak próbowałem bez kierunkowego i to za pierwszy razem i wciąż nic

Ehh... wygląda na to, że 40 parę złotych poszło się jebać (Czuję się troszkę oszukany, bo pisało by wysłać kolejnego sms do WoT jako potwierdzenie (sms miał być darmowy) a otrzymałem kolejny kod premium z napisem, że pobraniu 23 zł).

Potem jeszcze raz napiszę do supportu WoT, z zapytaniem, czy da się inaczej - bez MOPAY wykorzystać te kody.

Opublikowano

zresetuj komórkę , może zablokowało ci się odbieranie wiadomośąci , albo masz offine , też tak miałem , po tym mi doszedł SMS.

mca.png

Nie mam co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

operations.png

mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

• 1 rok później...
Opublikowano

Gdzie wogule wpisać ten kod ze złota ?

nie odkopujemy tematow starszych niz miesiac.

w ogóle wpisujesz na stronie wot'a klikasz po zalogowaniu profil i tam masz wpisz kod bonusowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...