Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft dziwny błąd z premium pls pomóżcie

froke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj zakupiłem gift-code do minecraft z allegro za 25 zł. Zamiast gift-code`a wysłali mi hasło oraz email na konto stworzone przez nich. Wszedłem aby pograć sobie trochę. Zobaczyłem, że miałem badziewnego skina więc postanowiłem go zmienić. Zmieniłem. Wszystko było ok, lecz gdy umarłem na serwerze mc.sheo.pl mój skin się zmienił, a gdy zginąłem następny raz znowu się zmienił na jeszcze inny. Tak samo jest gdy wyjdę z mc i wejde jeszcze raz. Macie tu screeny:

Orginalny skin:

74883770175974970979.png

Skin po zginięciu:

43153892872763920312.png

Skin po następnym zginięciu:

66103955912184896396.png

Naprawdę nie wiem o co tu chodzi! Please pomóżcie.

Opublikowano

Spróbuje jeszcze zmienić email. Ale co jeżeli on też zmieni email? Jak nie podziała to zareklamuje. Z góry dzięki za odpowiedzi. Temat do zamknięcia.

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

@2up

Zmień najpierw hasło, potem mail ;)

Nie mów komuś idioto, jak sam posiadasz niewielki iloraz inteligencji. Są strony ,które robią ralese'y passów i one działają, ale nikt w to nie wierzy bo fake'i są najwyżej indeksowane (to logiczne?).

@Top

Pewnie kupiłeś minecraft classic albo konto współdzielone bez e-mail albo konto z kradzionej karty kredytowej ,które wygaśnie za miesiąc i to jeszcze za 25zł xD

Kradzione to można i za dwa dollary kupić, jak chcesz konkrety to pw (to wcale nie reklama :3).

Opublikowano

Na allegro 98% to ściema... szczególnie te za 25zł :) Kup na oficjalnej stronie minecraft'a gift-code to tam na pewno cię nie oszukają. ^_^

Opublikowano

Aukcja na allegro za 24.50zł, miedzy opisem gry jest ukryty regulamin

[u][b]Regulamin[/b][/u]:
Bardzo ważnym aspektem korzystania z konta jest przestrzeganie regulamin. Podstawowym punktem regulaminu stanowi zapis:
- korzystania z zakupionego konta posiada kategoryczny zakaz zmiany loginu i hasła do zakupionego konta wiąże się to z jego utratą.

To nie są oszuści tylko tak opisują aukcje, że trzeba się dobrze przyglądnąć każdej aukcji, chociaż wiadomo, że poniżej 80zł nie kupisz gift code.

35353.png

18703.png

32266.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...