Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Balantia.pl - strona

orkiestra1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem, a mianowicie nie działa mi strona Balantia.pl nie wiem czy to wina przeglądarki czy co, więc postanowiłem tutaj napisać aby dowiedzieć się czy wam działa.. Przeglądarkę którą posiadam to Google Chrome.

Bywalec
Opublikowano

Witam. Mam problem, a mianowicie nie działa mi strona Balantia.pl nie wiem czy to wina przeglądarki czy co, więc postanowiłem tutaj napisać aby dowiedzieć się czy wam działa.. Przeglądarkę którą posiadam to Google Chrome.

Nikomu nie działa.

Prawdopodobnie jest przeciążona.

Opublikowano

Zapewne, albo strona główna jest przeciążona jak Pani wyżej napisała albo plik strony głównej jest usunięty (też zdarzały się takie rzeczy, albo po prostu przerwa techniczna strony).

Spotkacie mnie teraz pod nickiem ElonI., w przeszłości miałem takie nicki jak: PawLord, LordzikPaw, Nienawisc.

Gdy masz jakieś pytanie do mnie, pisz śmiało na PW!
Gdy masz również możliwość, albo np. pomogłem, polub mój post, napewno się to Tobie zwróci w przyszłości!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...