Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update Koniec Cheatów? I Problemy

Beater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zapewne wiele z was ma problemy po tym za ptrzeproszeniem j.e.b.a.n.y.m UPDATE........

-gdy idzie tez ziomek w ladowaniu wylacza CA?

- macie jakies Blendy/errory?

-nie dzialaja zadne cheaty?

czy was to nie wkorwia? bo mnie bardzo

Prosze o podanie tu jakish dzialajacych cheatów i sugestji to rozwiazania problemy z wywalaniem z CA gdy uruchomimy hacka laduje sie u wylacza gre ......... i potem juz tak na zawsze czy ktos wie jak rozwiazac ten problem czy trzeba reinstalowac CA? jak zawsze? to juz jest glopie........... nie uwazacie? cos trzeba z tym zrobić

dlaczego nie powiecie co sie dzieje z gordonem ? i nie podacie jego stronki i wiecej informacji? dlaczego nie wstawicie kilka dzialajacych hackow? KTÓRYCH hs NIE WYKRYWA? TO SIE NAZYWA CHAMSTWO

DZIEKUJE ZA PRZECZYTANIE MOJEJ OPINNI NA TEN TEMAT.............

(PRZEPRASZAM ZA BLENDY BYLO PISANE NA ODPIERDOL ^^ )

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

ziomus wiem ze bedzie ok myslisz co teraz robie? ale trzeba znalesc sbosob na to zby nie wywalalo i nie trzeba bylo robic resa... dajcie tu jakies pozadne hacki jak macie bo przez tych rusków i ukrainców grac sie nie da...

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

3xup

mowisz zebysmy dali ci hacki, ze mamy, i ze nie chcemy sie z toba dzielic. A moze troche pomyślisz!

po pierwsze

poco nowy topic poppac cala strona tego

po drugie

nie ma hackow 12h po wyjsciu update

po trzecie

nie klnij

po czwarte

moze ty wrzucisz jakiegos hacka albo poszukaj skoro wszyscy go maja to napewno latwo znaleźć

EDIT

Zapomnialem napisac TC

c233044541ada6be6df12ff.gif
Opublikowano

po 1 report

po 2 nie ma cheatów (only VIP)

po 3 zapraszam do słownika PL

po 4 zapraszam do regulaminu forum MPC

po 5 Oo już 5 :| jak masz problem, to poczytaj tematy które są na forum, większość się powtarza .

CLOSED.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...