Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie widać zbroi by Pastor.Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam taki problem, iż dodałem zbroje by Pastor.Cris i wszystko jest ok oprócz tego, że nie widać zbroi. Świeci się ikona jest bonusy działają, ale nie widać zbroi. Proszę o podanie gotowych plików pc dla metina2010, lub o wskazówki, jak naprawić błąd

Opublikowano

Dodałeś wygląd do pc/pc2?

Dodałeś wpisy lub wkleiłeś gotowe w root i tam w plikach odpowiedzialnych za wygląd zbroi (np sura_w, sura_m czy jakoś tak i na każdą klasę)?

Jak zrobiłeś wszystko rozpakuj gdzie indziej pc/pc2 i sprawdź czy w rozpakowanym będziesz miał dodane te zbroje

Moja kolejna propozycja to sprawdzenie czy nie zmieniłeś bodajże volue3 albo 5 nie pamiętam ale tam jest wpis który odpowiada za wygląd. Jak wpiszesz tam coś swojego np 0 to nie będzie widać zbroi, będzie tak jak byś nic nie ubrał.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Siema słuchajcie mam problem nie widać u mnie zbroi jak się zaloguje muszę ściągnąć zbroje i założyć na nowo . Jaki plik za to odpowiada ?

Nieregulaminowa sygnaturka :(

Opublikowano

nic nie działa, czy byłby ktoś w stanie wrzucić pliki czyste tylko z działającymi zbrojami? Sowicie wynagrodzę (2010)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...