Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Stworzenie moda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym się dowiedzieć czy dało by radę stworzyć całkowitemu nowicjuszowi (czyt. nic nie potrafię) stworzyć coś podobnego do moda MiceWorkers na wersję 1.4.5. Wiele osób spyta się czemu. Jestem dość leniwym graczem i jakoś nie podchodzi mi zdobywanie całymi godzinami surowców za to lubię budować. Oczywiście wiem że mogę sobie np. TMI dać pare itemków i budować dalej, ale jakoś nie lubię takiego ułatwienia ( tak wiem ... jestem dziwny :> ). Aktualnie gram na wersji 1.2.5 gdyż do tej wersji jest miceworkers, niestety tylko do tej wersji :<. A więc tak jak wyżej.. Czy mógł bym samemu stworzyć takiego moda? Jeśli chodzi o grafikę to bym sobie poradził ( może nie jestem najlepszy ale coś by się wymyśliło.. ). A może można jakoś samemu zupdatować tego moda lub jest jakiś podobny mod do MW? I w końcu - a może ktoś mógł by go zrobić dla mnie ? :) Jeśli chodzi o to ostatnie, niestety za darmo, dla satysfakcji i dla max lików :).

Zbieram like ;x

Opublikowano

Hmm... Może dam link do filmu będzie prościej i czytelniej niż gdybym miał się tutaj wypisywać :P

Ogólnie chodzi tu o to że można stworzyć własnych robotników którzy będą dla ciebie wykonywać określoną prace ( określa się ją przez danie różnych narzędzi ). Najbardziej chodzi mi o górnika który tworzy jakby tunele i schodzi powoli coraz niżej..

@Up. Raczej nie będzie :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

@Up cos podobnego do Minecolony tylko lepsze hm... napisz do autora i popros lub spytaj sie kiedy bedzie ten mod na 1.4.4 jak chcesz zeby tera zaktualizowal to bedziesz musial mu pewnie zaplacic albo nagrode jakasa dac ;)

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...