Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1.4.5[SURVIVAL+FRAKCJE][DEDYK][20 Slotów][Bukkit 1.4.5] Nowa odsłona! WioskaMinecraft ZAPRASZA!

Adidas0069

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Została wgrana nowa mapka!!!!

ZAPRASZAMY!!!!

Diamond_%28Gem%29.pngWioskaMinecraftDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: s28.mineserv.eu:6148

de2zjo.gifTyp Serwera: Surviva

l

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 20 - w przyszłości więcej

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

%20Wszystkie%20podstawowe%20i%20wiele%20innych.%20

1337425578-U363900.png

Adidas0069, kubix,

1337425590-U363900.png

Witam!!!!Zapraszam na serwer, który niedawno funkcjonował na hamachi!!!Dziś jak widzimy serwer został wykupiony na dobrym hostingu.

Coś o serwie:Serwer jest typem prawdziwego survivalu. Ostrzegam, że na serwie nie wolno obrażać oraz oszukiwać!!.

Co na was czeka na serwie???

-Mnóstwooooo dobrej zabawy!!!!

-Wiele poukrywanych skrzyń z diaxami, oraz innymi surowcami!!

-czekają na was eventy, konkursy i wiele wiele zabawy!!!

Co jest w planach???-Rozbudowa serwera do 50 i więcej slotów.

1336669726-U363900.png

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Może Ty nie ogarniasz, ale nie musisz się tym chwalić ;) Póki co nikt nie narzeka na ten serwer i póki co Ty wyjeżdżasz z takim komentarzem. Prawda jest taka, że w tygodniu (w porównaniu do Ciebie) uczęszczam na zajęcia czasami nawet od 6 do 20, więc nie zawsze mam czas żeby wejść chociaż na kilka minut na serwa i coś zrobić. W weekendy mam za to trochę więcej czasu i wtedy mogę posiedzieć trochę nad usprawnieniem pracy serwera.

Pozdro ;)

Adidas0069

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Może Ty nie ogarniasz, ale nie musisz się tym chwalić ;) Póki co nikt nie narzeka na ten serwer i póki co Ty wyjeżdżasz z takim komentarzem. Prawda jest taka, że w tygodniu (w porównaniu do Ciebie) uczęszczam na zajęcia czasami nawet od 6 do 20, więc nie zawsze mam czas żeby wejść chociaż na kilka minut na serwa i coś zrobić. W weekendy mam za to trochę więcej czasu i wtedy mogę posiedzieć trochę nad usprawnieniem pracy serwera.

Pozdro ;)

Adidas0069

Chlopie powiem ci tak jestem zawieszony nie siedze tyle przed kompem co ty wiecej znam zycie... A tak wgl nie potrafisz przyjac mojej krytyki jestes nowy na mpc wiec nie sap... Pozdro PatrykCZEGO

Opublikowano

Po pierwsze: Nie umiesz czytać, gdyż wyraźnie napisałem, że nie mam czasu, aby dokończyć serwer, więc nie wmawiaj mi, że spędzam dużo czasu przed komputerem.

Po drugie: Nowy na mpc nie jestem, gdyż zarejestrowałem się 27 czerwca 2011 roku, a jestem na tym forum jeszcze dłużej. A z tego co widzę masz konto od tego roku, i jeszcze z błędami ortograficznymi^^

Po trzecie: Nie krytykuje twoją wypowiedź, tylko próbuję obronić swój serwer, a z tego co zauważyłem to odpowiedziałeś dzisiaj na kilka prezentacji, i w nie których również negatywnie.

Nie podoba się??? Trudno - twoja sprawa. Innym graczom natomiast serwer się spodobał.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Powiem tak jeżeli nie masz czasu dokonczyc serwa to zlec to komus przeziez jacyś gracze wchodza. Szkoda kasy ponieważ masz 5osub max dziennie na 20 więc sam wiesz...

wsrh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...