Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duplikat karty sim w play.

Pingwinek_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zapytać czy mogę wyrobić duplikat karty w play na pakiet play online, i ile to będzie kosztowało, oraz czy mogę zrobić to w internecie.

Moja obecna karta jest już tak wysłużona że po prostu już nie działa nie idzie naprawić jej ;x

50dea4ba1935f.png

Bywalec
Opublikowano

Możliwe, że będziesz musiał od nowa się rejestrować, lecz powinni Ci wymieniać.

Jeżeli Ci nie będą chcieli wymienić, załóż nową umowę...

Opublikowano

@Robem Jak masz tak pomagać, to wyjdź, nie otrzymałem konkretnej odpowiedzi której, oczekiwałem, a tyle to wiem i dlatego raportuje to jako spam ;x

@UP a nie mogę tego zrobić jakoś przez internet, bo przez to muszę kraść neta ;x

50dea4ba1935f.png

Bywalec
Opublikowano

@Robem Jak masz tak pomagać, to wyjdź, nie otrzymałem konkretnej odpowiedzi której, oczekiwałem, a tyle to wiem i dlatego raportuje to jako spam ;x

@UP a nie mogę tego zrobić jakoś przez internet, bo przez to muszę kraść neta ;x

Play nie ma takiej opcji, aby wymienić kartę przez Internet. Musisz się wybrać do salonu.

Opublikowano

jak to z dziećmi , pytają dostają odpowiedź i jeszcze się burzy że złą , żenada , może tutorial ci napisać

TUTORIAL WYMIANY :

rusz dupsko sprzed komputera

idź do salonu PLAY i spytaj o wymianę karty

podadzą ci cenę, czasem termin wymiany albo zrobią na miejscu ( wydadzą nową kartę sim ) jak ci na to stać by od razu zapłacić

i gotowe, możesz skakać z radości bo masz nową kartę

i jeszcze jedno karta MUSI być zarejestrowana na osobę co wymienia kartę

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jak to z dziećmi , pytają dostają odpowiedź i jeszcze się burzy że złą , żenada , może tutorial ci napisać

TUTORIAL WYMIANY :

rusz dupsko sprzed komputera

idź do salonu PLAY i spytaj o wymianę karty

podadzą ci cenę, czasem termin wymiany albo zrobią na miejscu ( wydadzą nową kartę sim ) jak ci na to stać by od razu zapłacić

i gotowe, możesz skakać z radości bo masz nową kartę

i jeszcze jedno karta MUSI być zarejestrowana na osobę co wymienia kartę

Dobrze, teraz ta odpowiedź jest konkretna. Niestety tamta zalicza się do spamu >.<

50dea4ba1935f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...