Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowe masterki!

czarq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie są lepsze niż poprzednie, bardziej przydatne w grze, będzie trzeba w końcu buildy zmodyfikować bo nowe masterki + itemki, więc będzie hard trening na normalach teraz:)

Opublikowano

Podoba mi się drzewko utility, od razu można dać w speed poruszania się. (To nowe drzewko jakoś ciekawiej się prezentuje)

Opublikowano

Mi się nowe masterki nie podobają - nie mam dostępu do szybkości ruchu - teraz to domena supportów. No me gusta.

Life steal + spell vamp w jednym miejscu? OP W utility poziomu 4? Chyba odpuszczę sobie. Ciekawe kto niby ma sobie na to pozwolić?

Śmieszna masterka dla supportów na złoto? Bankplank approves.

Wyjątkowo dobrze wyglądają masterki na zmniejszenie obrażeń od autoataków champów - 5 punktów w połączeniu z 6 punktami z nowej tarczy dorana daje 11 pkt. blokady obrażeń z autoataku co w early jest gigantyczną ilością.

Ogólnie w tym patchu najwięcej dostaną supporci.

Ogromna ilość przedmiotów dla nich, że o masterkach specjalnie dla nich nie wspomnę.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy to dobrze ze je zmienili czy nie . Wyjatko chca na maxa ulepszyc gre supportami co nie wiem czy jest dobre . Zapowiada sie ciekawie teraz kazdy bedzie budowal postac pod wlasny unikalny sposob .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...