Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Exp bot na pl'a

adisek1201

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, już od dawna nie gram w metina bo kiedy dostałem bana za fishbota em2 bana dostały 4inne konta z tego samego maila uczciwie wyexpione zwątpiłem. I teraz naszła mnie chęć pogarania, ale nie chce mi się grać od 0. Istnieje na dzień dzisiejszy jakiś exp bot? Czytałem coś o m2bob, ale ostatnia wersja w dziale download jest wrzucona w lipcu, więc nie wiem czy to wciąż działa. Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Ziomek mam ten sam problem. Niestety nie da sie. Ale m2bob to bardzo dobry bot. Ja wczoraj rozkminilem bo zrobilem se 4x kody na 25 sm (resety fona ) i kupilem se lapke na podnoszenie yang. i wtedy mi loota zbiera elegancko ; ) Tylko no problem bo trzeba miec premium zeby zbieral loota z calej mapki i bardzo szybko. Rozkminiam teraz paypala czy da sie cos zrobic przez sms. Dorzuce pytanie - Da sie kupic m2bob premium za sms ????

Bywalec
Opublikowano

Ziomek mam ten sam problem. Niestety nie da sie. Ale m2bob to bardzo dobry bot. Ja wczoraj rozkminilem bo zrobilem se 4x kody na 25 sm (resety fona ) i kupilem se lapke na podnoszenie yang. i wtedy mi loota zbiera elegancko ; ) Tylko no problem bo trzeba miec premium zeby zbieral loota z calej mapki i bardzo szybko. Rozkminiam teraz paypala czy da sie cos zrobic przez sms. Dorzuce pytanie - Da sie kupic m2bob premium za sms ????

Nie da się kupić PREMIUM za SMS. :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...