Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE][www]system newsów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanko a więc tak zrobiłem sobie prosty system newsów z komentarzami posiadam skypt na dodawanie newsów dodaj.php oraz wyświetlenie wszystkich newsów news.php teraz szukam osoby która zrobić prosty panel administracyjny admin.php zabezpieczony logowanie panel niech pobiera na stronie głównej admin.php wszystkie newsy posortowane według dodania i obok nich 2 opcje edytuj i usuń a na samej górze dodaj nowy news i ten guziczek przekieruje was do dodaj.php

@edit bardziej to ogarnołem :)

zawartość news.php:

Nie ważne

DAJE LIKE ZA ODP

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Dobra już nie ważne udało mi się zrobić temat do zamknięcia (ps usuwam kod do pliku news.php żeby ktoś sobie nie wykorzystał)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...