Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Call of Duty] Auto Clicker - Skrypt AHK

Michnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

liniav.png

Jest to skrypt mojego autorstwa, wykonany w programie AutoHotKey, absolutnie niewykrywalny przez roznego rodzaju antycheaty.

Jak nazwa wskazuje, jest to auto clicker, w skrocie: trzymajac LPM program bedzie autoamtycznie klikal za nas myszke (wykorzystanie M1 Garanda jako automatu).

downlaody.png

Nalezy sciagnac oba pliki:

http://www.mediafire.com/?h5lltb90zil9x0y

http://www.mediafire.com/?rle4ep06kaixbhx

Skany:

https://www.virustotal.com/file/0332f4a5cab4e33f7acb25555e1971b67e288f65500ce57c9029678e0ad16ca4/analysis/1353743835/

https://www.virustotal.com/file/589c6e43fadf013c2b71f76d4e08441b0220e90e3a6bdb9e155c2b2550600740/analysis/1353743926/

instalacjax.png

Plik Tlen.exe bezposrednio wrzucamy na dysk C:, a plik GG.exe gdzie nam wygodnie. Program uruchamiamy plikiem GG.exe, a w grze skrypt uruchamiamy [F1], wylaczamy [F2].

cosh.png

Nazwy plikow nie sa przypadkowe, sa to imitacje znanych komunikatorow w celu unikniecia "wpadki" w czasie sprawdzania procesow przez jakikolwiek antycheat.

Skrypt dziala swietnie na polautomatach takich jak M1 Garand, trzymamy wcisniety LPM jak w przypadku karabinu maszynowego a sama bron strzela jak by nim byla, robi to naprawde szybko co pomoze graczom ktorzy nie dysponuja dobrym sprzetem. Polecam jednak wylaczyc go gdy planujemy korzystac z karabinu maszynowego, skrypt mimo wszystko klika myszke co powoduje wolniejsze strzelanie. Wlasnie po to sa hotkeye F1 oraz F2.

W razie jakich kolwiek watpliwosci, chetnie odpowiem na pytania.

Skrypt tworzylem z mysla o CoD2, ale spokojnie zadziala na innych czesciach jak i zupelnie innych grach.

Program uzywacie na wlasna odpowiedzialnosc.

Nie ponosze odpowiedzialnosci za ewentualne komplikacje.

Opublikowano

Ciekawe, aczkolwiek wydaje mi się, iż gra sama udostępnia wszelkiego rodzaju ułatwienia w postaci komend wykonywalnych możliwych do umieszczenia jako bind czy .cfg

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Ciekawe, aczkolwiek wydaje mi się, iż gra sama udostępnia wszelkiego rodzaju ułatwienia w postaci komend wykonywalnych możliwych do umieszczenia jako bind czy .cfg

Owszem, tylko skrypty tworzone w grze poprzez bindy czy cfg sa wykrywalne i daja powod do bana.
Opublikowano

Naprawdę? Nie spotkałem się jeszcze z takim przypadkiem.

PunkBuster sprawdza tylko komendy str int i float nie wykonywalne, które znajdziesz po wywołaniu listy za pomocą funkcji /cmdlist.

Oczywiście może sprawdzić czy gracz nie posiada .cfg o takiej nazwie ale co to za problem zmienić?

Fastshoot używa komend mniej więcej:

+attack

wait 1

+melee

wait 1

+forward

(...)

Co również wywołujesz przy kliknięciu Shift czy LPM.

A częstotliwości ich wywołania nic nie sprawdza :)

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

To chyba nie wiesz jak dziala stream game violations

Po za tym wydaje mi sie ze nie zrozumiales co ten skrypt na celu, to nie ten skrypt co kladziesz sie na ziemi i walisz caly magazynek w sekunde, ten skrypt umozliwia ci strzelanie M1 garandem jak z mp44 dla przykladu, nie jestes ograniczony dlugoscia skryptu, puszczasz myszke to przestaje strzelac, jednoczesnie uzywajac go mozesz sie ruszczac i robic wszystko inne, a nie lezec na ziemii i czeakc az skrypt sie skonczy.

Moze troche namieszalem ale pisalem na szybko rozmawiajac jednoczesnie na tsie.

Opublikowano

http://game-violations.ggl.com/index.php?page=Board&boardID=45&pageNo=1

Nie znalazłem nic :/

@EDIT: @DOWN: Masz rację, to jest fakt :) Nie piszę nowego posta, żeby już nie spamować

Opublikowano

Racja zle sie wyslowilem, nie jest to powod do bana a przegrania meczu ktory cos znaczy czyt. cup/liga, gdyz jest to zwyczajnie zabronione a w logach gv widac bindy odpalajace skrypty czy configi.

• 3 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Skrypt nie działa w grze - gdy jestem w windowsie i klikam F1 i F2 skrypt działa gdy wchodze do gry i klikam F1 namierzam kombinuje, strzelam ale nic się nie dzieje.

Opublikowano

Skrypt nie działa w grze - gdy jestem w windowsie i klikam F1 i F2 skrypt działa gdy wchodze do gry i klikam F1 namierzam kombinuje, strzelam ale nic się nie dzieje.

W wlasciwosciach plikow, wejdz w Zgodnosc i zaznacz uruchamianie jako administrator.

• Aive zmienił(a) tytuł na [Call of Duty] Auto Clicker - Skrypt AHK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...