Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mechanik czy Snajper POMOCY!

SzacunZiomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo tak jak napisałem, która dla was postać jest lepsza Mechanik czy Snajper bo mam dylemat, którą postać wybrać i jeszcze jedno nie piszcie co wole robić np. chować się i kampić z tyłu czy iść i walczyć jak mechanik pytam tylko was co wy byście wybrali :D

Opublikowano

byście mu jakoś wytłumaczyli....

mechanik

+ zajebiście szybki exp

+ zajebista frajda z niszczenia pojazdów ;3 ( z bostem rpg wali po 450 coś około)

+ zestaw z mp5 jest zajebisty ;x z mp5 to celować nie trzeba ;d

- zajebiście wkurzające ammo ;x które kończy się masakrycznie szybko ;<

sniper

+ postać dla osób spokojnych :)

+ można fajnie przykampić z dobrymi um i wyczuciem nikt cie nie * weźmie od tyłu* - claymory - czujka

+ z bostem na 2 broń np vss vintorez i l96 można campić a na bliskie odległości radzić sobie lepiej niż assult ;)

- ammo ;x

YAY

Opublikowano

Snajperem musisz umieć grać a mechanikiem walisz gdzie popadnie z rpg i jak ktoś namieży pojazd to zarabiasz 300+ expa. Pozatym snajper ma małe szanse na dobry wynik (chyba że umie grać) na mapach typu sharqi. Gdybym miał wybierać teraz to wybrał bym mechanika bo odkąd przestałem grać snajperem nie moge wyczuć broni. Ale to zależy od ciebie a przypominam że można mieć 2 postacie na koncie.

Opublikowano

Mam Mechanika , Medyk i Snajpera . Do mechanika zapomniałem pasów , Medyk mi nie odpowiada , Snajper To Jest To , Moja ukochana klasa .Mało kiedy nie jestem pierwszy od jakiś 2 tygodni nie byłem 2 . Zestaw Jtiger + skill = 8-10k expa na mapkę shargi gorączka .Jak potrafisz grać Snajperem to polecam

A ten wkurw ludzi na chacie bezcenne . Zawsze się znajdzie ktoś kto napisz NakAru Aimbot ;) a ja go tylko wyśmiewam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...