Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na punkty bitwy?

rusek312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

dzisiaj się dopiero szczaiłem że za punkty bitwy dostaje się nagrody! Szybki zapłon, nie ma co..

Mam 2 elite, 6 lvl, salwa ~ 1500

Chce jak najszybciej zrobić dobre konto bez wydawania pieniędzy. Używam bota aby zbierał błyskotki, ale 1k pereł na 4h to ciężko...

Z tymi punktami bitwy.. mam dopiero 93.

Czy opłaca się zrobić 2 konto, wbić 2 lvl i zabijać go? Robił ktoś tak? Zalogować się na 2 konta to nie problem - 2 inne przeglądarki, ale czy się opłaca zabijać swojego "kajaka"?

Opublikowano

Witam,

dzisiaj się dopiero szczaiłem że za punkty bitwy dostaje się nagrody! Szybki zapłon, nie ma co..

Mam 2 elite, 6 lvl, salwa ~ 1500

Chce jak najszybciej zrobić dobre konto bez wydawania pieniędzy. Używam bota aby zbierał błyskotki, ale 1k pereł na 4h to ciężko...

Z tymi punktami bitwy.. mam dopiero 93.

Czy opłaca się zrobić 2 konto, wbić 2 lvl i zabijać go? Robił ktoś tak? Zalogować się na 2 konta to nie problem - 2 inne przeglądarki, ale czy się opłaca zabijać swojego "kajaka"?

z tego co wiem to zabijanie 1 konta kilka razy podlega pod pushing wiec to odpada ...

Opublikowano

@up

Nie ma sensu? Dla osoby która się cały wieczór nudzi bo jest się chorym, to jest sens.

Można zrobić tak:

1 konto - 5 zatopień na dzień (żeby nie przesadzać)

zrobić 5 kont na 2 lvl + elitka

5 kont - 25 zatopień

25 * 4 = 100 pkt na dzień (jeśli 4 pkt się dostaje)

Jeśli ktoś ma za dużo czasu:

10 kont? - 50 zatopień

50 * 4 = 200pkt na dzień + ewentualne zabicie innych słabych graczy

7 dni = ~1500 pkt (dodając że zabije się innych jeszcze graczy)

Maksymalnie można zdobyć 312'500 pkt.

312'500 / 1500 = ok. 208 dni

Fakt, może to trochę zająć, nawet nie trzeba aż tyle wbijać, ale zawsze to jesteś na plusie. Mam słaby statek, więc dużo innych statków nie zatopię, a to mi się bardziej opłaca. Zresztą, wole tak robić niż pływać i bez sensu bić boty, jak dla mnie nudne.

Opublikowano

Taaa, dobrą elitę = dobra salwa = min. 5k

Ja ledwo co bije krytyka 1,700 :(

Perły też mało co zbieram, więc dobrej nie zrobię, a licytować szkoda, bo inni mają biliony złota...

@edit

5 pkt dostaje za zabicie swojego drugiego statku

Opublikowano

armaty elitarne, szrapnel, kasztele, talenty, skórki, % z pergaminów, krytyki, smok z karmą

Musisz sprzedać dom i samochód żeby kupić perły i to wszystko zrobić ale wtedy salwa po 30k będzie szła :P

Opublikowano

kmzkwiatek ---> wcale nie sprzedałem domu, samochodu, ani kota nawet, lecz cięzką i mozolną pracą doszedłem do krtyków ponad 30 k z norm. wybucha.

a teraz mozesz wyjsc z domu i zobaczyc jak sie swiat zmienil przez ostatnie kilka lat....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...