Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jak nie szkolić załogi?

allinone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam działo Grille, przez dzień naexpiłem z 8k doświadczenia, a zaliczyło mi może 1-2k. Reszta idzie na załogę. Czy może całe doświadczenie iść na czołg?

signature.png

Opublikowano

Moze jezeli czolg otrzyma status elitarnego.

Co ty za głupoty gadasz?

Jeżeli czołg jest elitarny to można zrobić tak by cały exp szedł na załoge nie na odwrót.

Zawsze jakaś część expa będzie szła na załoge

Mam działo Grille, przez dzień naexpiłem z 8k doświadczenia, a zaliczyło mi może 1-2k. Reszta idzie na załogę. Czy może całe doświadczenie iść na czołg?

Jest to nie możliwe gdyż po zakończeniu bitwy pokazuje ci ile expa dostał czołg nie załoga, bo załodze exp przydzielany jest podczas bitwy

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tak. To jest na odwrót - czołg dostaje wszystko, a załoga ileś % (jeśli zginie to chyba o połowę mniej). W przypadku czołgu elitarnego i włączeniu opcji przyspieszone szkolenie załogi, exp idący "na czołg" podzielony jest przez liczbę członków załogi i dodany do ich expa z bitwy.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Coś mylisz.. jak byś włączył "przyspieszone szkolenie" to nic by ci exp nie leciało. ( ten do badań )

Jak kolega @up: pewnie spojrzałeś na free exp

Drugie pytanie:

może iść.. wyłącz opcję "przyśpieszenie szkolenia"

x

Opublikowano

Jak za bitwe dostaniesz 500expa do dla ciebie idzie 500 a na załoge 500.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...