Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Config na FPs'y.

Connor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, szukam jakiegoś cfg, który sprawi, że będę mieć więcej FPS'ów(oczywiście na którym grafika też spada, lub wydajność wzrasta).

Aktualnie osiągam po 70 FPS'ów, a chcę więcej.

Nagradzam limitem !

UWAGA : LEPIEJ BY BYŁO, ŻEBY TO BYŁ JAKIŚ MOD

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

W google:

site:http://www.mpcforum.pl/topic intitle:"Call of Duty 4: Modern Warfare" fps config

http://www.mpcforum.pl/topic/611847-szukam-najlepszy-fps-config-eva/

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Po co ci więcej FPS, skoro przy 60 nie ma już nawet najmniejszej zacinki ? Więcej fps nie poprawi ci jakości rozgrywki...

Ja mam w MW3 ponad 100 w BF3 60 i nie widzę żadnej różnicy .

9368_gold.png

Opublikowano

Po co ci więcej FPS, skoro przy 60 nie ma już nawet najmniejszej zacinki ? Więcej fps nie poprawi ci jakości rozgrywki...

Ja mam w MW3 ponad 100 w BF3 60 i nie widzę żadnej różnicy .

Ale mam zacinki myszy ;x

Rozwiązałem problem, zrobiłem tak jak to się robi w MW3, zmniejsza priorytet w procesach na normalny :D

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Ale mam zacinki myszy ;x

Rozwiązałem problem, zrobiłem tak jak to się robi w MW3, zmniejsza priorytet w procesach na normalny :D

Będziesz miał nadal z tym problemy pisz na PW, a temat zostanie otwarty. Miłej gry, close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...