Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CharismeServer|50 slotów(minimum)|0 Lagów|Ogarnięta Administracja(jak będą jakieś problemy kick z teamu)|Dobrze zkonfigurowane pluginy(to co potrzeba

carlVX0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CHARISMESERVER (reaktywacja)

Podstawowe informacje:

IP: 192.166.218.78

TYP: Wojny Gildii

SLOTY: 50

TeamSpeak: ts3.stepdub.pl

Aby zdobyć diamenty trzeba kopać kamień!

Szansa na zdobycie diamentu z kamienia to 0,2%

Oferujemy ogarnięty serwer bez lagów, tam gdzie administracja nie będzie Cie ignorować gdy napiszesz coś na czacie. Wchodząc na serwer możesz być pewny, że nie będziesz traktowany jak "nic". Administracja musi mieć szacunek do każdego gracza, ale co z tym idzie gracz do Administracji.

Gracz nie może

1 Obrażać innych

2 Spamić

3  Używać wulgarnego słownictwa przed godziną 23, po tej godzinie nie będzie czegoś takiego bo większość osób z wiekiem nieodpowiednim śpi.

Admin musi

1 Reagować na prośby graczy

2 Pomagać graczowi w potrzebach (np. Jeśli owa osoba zostanie pokrzywdzona przez np. buga admin ma obowiązek jej pomóc.

Ss:

post-724469-0-38096700-1353769124_thumb.png

post-724469-0-32372500-1353769137_thumb.png

post-724469-0-61204800-1353769147_thumb.png

Opublikowano

Sama reklama serwera zniecheca do wejscia na serwer, wszedlem na niego i pierwsze co to laggi, malo graczy oraz niema prawie nic na spawnie.

Ocena: 1,5/10

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Zatem drogi graczu, według mnie reklama nie jest najważniejsza mimo, że jest ważna niedługo znajdę odpowiednich ludzi którzy będą wstanie zrobić odpowiednią reklamę.(czekam na taką jedną osobę, ale chciałem wystartować już teraz). Co do lagów owych ja nie mam jesli są to niedługo to sie zmieni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...