Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dysk Twardy

Bad__Q_Q__Boy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest taki wirus który pokazuje cały czas ze dysk jest zapełniny np:C

MAm tak moge usunoć 1 giga gre lub coś a komunikat masz tylko 1 mb usuni program

PLISSS GRR

Opublikowano

Nie do końca zrozumiałem o co Ci chodzi. Chcesz wirusa który błędnie pokazuje miejsce na dysku czy uważasz że ty go masz? Możliwe że już większość plików tej gry była usunięta, albo też masz na tym dysku kopię zapasową systemu.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Pewnie jest to jakis wiruz, poprostu zapycha ci dysk dopoki sie nie zapelni do konca.

Musisz usunac wirusa albo recznie albo programem combofix w trybie awaryjnym.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Recznie to znaczy ze musisz zlokalizowac wirusa (nie bedzie to na pewno folder z nim, tylko bedzie rozrzucony po calym dysku, zazwyczaj w folderach systemowych) i usunac wszystkie zarazone pliki. Jednak z twoim doswiadczeniem nie probowalbym nic takiego robic.

Musis uruchomic system w trybie awaryjnym, odpalic tam program combofix wczesniej usuwajac kilka plikow zeby zwolnic miejsce na combofixa i jedo pliki tymczasowe (jakies 50mb dla pewnosci), potem skopiowac program i go uruchomic. Sam zrestartuje komputer i wirus powinien zniknac. Potem tylko uruchomisz jakie program do czyszczenia systemu, np. ccleaner i wyczyscisz system z pozostalosci po wirusie.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...