Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to normalne u 16 latka?

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Tak się zastanawiam... Otóż kilka razy na WF udało mi się usłyszeć od dziewczyn, że jestem zbyt zarośnięty i powinienem się ogolić .. Mówiły o moich nogach, ale zignorowałem je, bo w końcu po co facet ma golić nogi? Nie uważam, że jestem nei wiadomo jak zarośnięty.. Włoski mają ok. 1.5cm i jest ich sporo po prostu gęsto. Co prawda u kolegów nie widziałem aż takiego jak u mnie ale może przez to, że mają jasne włoski i nie widać tak u nich. I teraz tak się zastanawiam, czy one powiedziały to tak, no nie wiem z zazdrości? Tzn może ich facet nie ma aż takiego, i myślą, że u niego są normalne, a u mnie przerośnięte? Nie wiem za bardzo jak mam to odbierać...

Opublikowano

LOL, kazdy ma inaczej owlosione nogi i tyle w temacie. Ja mam srednio, jeden kolega ma tak gesto ze ma prawie futro, a inny nie ma wcale i sie goli raz na miesiac (20 lat ma) Indywidualna sprawa. Dziewczyny jak dziewczyny, jednej sie podoba zarosniety facet, gdzie ma futro, inna woli jak jest sie super ogolonym we wszystkich dostepnych miejscach. Chodziaz wiekszosc dziewczyn woli pewnie ogolonych we wszystkich miejscach, bo przeciez to takie modne byc gladkim na calym ciele jak dupa niemowlaka, wszystkie gwiazdeczki nie maja ani jednego wloska.

Opublikowano

Olej je. Omg co tu jest złe? U mnie jednemu nawet nie zaczęły rosnąć chyba (albo goli), to wygląda jeszcze gorzej niż 'z futerkiem'. U mnie jeden też ma tak strasznie gęsto, ale jakoś nie wydaje mi się żeby z tym wyglądał jak jakaś owłosiona ciota, to tylko dodaje uroku :D Im też rosną włoski..

Opublikowano

lol, jeszcze takie czegoś nie było. Od kiedy owłosienie na nogach przeszkadza dziewczynom? Na twarzy rozumiem, ale na nogach?

Opublikowano

Sam mam obrośnięte nogi i to jest po prostu normalne.

Od gęstości i ilości owłosienia zależy testosteron (zazwyczaj) ,a chyba większość wie co za tym idzie ;)

Nigdy nie dostałem tak debilnej obelgi, a często chodzę w krótkich spodenkach.

Zazdrość?Ogółem mnie to śmieszy jak jakiś chłopak ma "łyse" nogi.

/reflink

Opublikowano

Pi3rdoliły, pewnie im się nudziło.

To normalne że masz takie włosy, wszyscy takie mają, tyle że nie ciemne :)

Z wiekiem Twoim kolegom też się przyciemnią i będą mieli tak jak Ty.

1355504898-U363840.png

Opublikowano
czy one powiedziały to tak, no nie wiem z zazdrości?

HAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA

Opublikowano

Powinieneś się z tego cieszyć, to w końcu oznaka, że stajesz się, no cóż, mężczyzną.

To, że masz włosy na ręku, nodze czy klatce nie jest złe, no ale jeżeli mówimy o takich, z których można już robić warkoczyki, to powinieneś coś z tym jednak zrobić :-)

Opublikowano

Ależ problemy ;d

Mężczyzna powinien mieć 'owłosione' nogi.

Pewnie masz bardzo ciemne i widoczne włosy, dlatego im się nie podoba. Raczej ich nie zafarbujesz, więc zignoruj ;d

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

KAPRYS, powinieneś doczytać reszta zdania ;]

"RESZTE ZDANIA" SKONCZYLO SIE NA TYM SLOWIE TE ZDANIE, POZDRAWIAM

Opublikowano

A ja sie chcialem wbic do pytania mianowicie mam 14 lat i mimo tego wieku mam juz prawie do zgolenia wasik, owlosione na czarno nogi, wloski na brodzie,takie dziwny "mostek" z wlosow od pepka w dol i ogolnie wlosy na brzuchu.. to normalne w tym wieku?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

lol, jeszcze takie czegoś nie było. Od kiedy owłosienie na nogach przeszkadza dziewczynom? Na twarzy rozumiem, ale na nogach?

To jest 3 najpopularniejszy fetysz, coś w tym musi być.

Trolling is a art.

Opublikowano

B3ka z tematu. A to forum o grach >,<

Nie gol nóg, bez przesady. Każdy jest inny. A jak to przeszkadza dziewczyną to ich sprawa.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ale głupota... Facet, który się goli to jest platfus i tyle. ;f Oczywiście są gusta i guściki - jedne wolną bardziej owłosionych inne umiarkowanie, ale to nie zmienia faktu, że owłosiony facet (nawet bardzo) jest lepszy niż golący się.

Olej te klientki. Zapewne nie mają nic ciekawszego do roboty. Albo są fankami JB i dowiedziały się, że on się goli. ;d A Twoja wybranka napewno Cię zaakceptuje i nie będzie chciała nic w Tobie zmieniać.

Admin Cienia
Opublikowano

Dziewczyny zawsze znajdą powód do beki, jeśli się wyróżniasz to będzie polem bitwy :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...