Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kupno RP przelewem

lokuero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam problem, próbuje kupić 400 rp przelewem. Podaje wszystkie dane prawidłowe i gdy wkońcu dochodzi do ostatniego punktu wyskakuje jakis błąd ze sklepem, daje cofnij i kasują się wszystkie dane. Wie ktoś jak temu zaradzić?

Opublikowano

To raczej problem występujący tylko u Ciebie.

U mnie wszystko jest w porządku, mogę łatwo zakupić RP.

Stosujesz PP, kartę kredytową czy faktyczny przelew (Skrill, UKash)?

Opublikowano

Próbowałeś się przelogowywać <Obvious, but...>?

Czy kiedyś przy zakupie tą samą metodą miałeś jakiś problem?

Od jakiego czasu próbujesz zakupić RP? (Od rana, dziś? Może to problem ze sklepem?)

To, że kasują się dane to efekt 'zabezpieczenia' ze strony Riot'u, lecz to, że cofa z powrotem do ostatniej strony jest dość dziwne, kiedyś w moim przypadku oznaczało to, że po prostu nie miałem połączenia z internetem, lecz tu jest to coś innego...

Opublikowano

Nigdy nie kupowałem rp, teraz chciałem sobie kupić skina do irelky . Próbuje od wczoraj. Jakby były błędne dane to by wyskoczył odpowiedni komunikat chyba... zaraz się skończy promocja na irelke i będzie dupa :D

Opublikowano

Gdy nie masz wystarczająco środków na koncie, lub karta odrzuca debet (Czyli należność za RP), to LoL automatycznie odrzuca transakcję i jej nie kontynuuje.

Opublikowano

W takim razie ja się poddaję.

Na pewno wszystko wypełniasz poprawnie?

Data ważności karty, numer, kod cvc? Cholera, ta sprawa jest bardzo dziwna.

Opublikowano

Zaraz, zaraz... Klikasz cofnij i się dziwisz, że ci nie idzie ? xD

Tam chyba z tego co pamiętam jest "potwierdz i idź dalej" czy coś w ten deseń (dawno kupywałem RP więc nie pamiętam)

Wait. Nie łatwiej wsadzić kasę na paypala i z paypala zapłacić, wtedy jest łatwiej :P (tak mi się wydaje, bo ja zawsze tak kupuję)

Opublikowano

@up

Można też dodać kartę na paypalu

@topic

Na pewno są pieniądze na karcie? Albo może karta nie jest przystosowana do płatności w internecie? (wiem, że PKOBP robił wstręty)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...