Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuję] Head Admina ogarniającego serwer SkyBlock ;-)

4CraftersPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję osoby, która będzie mogła zajmować się serwerem SkyBlock. Na serwer będzie przeznaczone początkowo 60 slotów, jeżeli serwer się rozkręci ok. 100 slotów.

Osoba musi się znać na rzeczy, załatwić sobie budowniczych do budowania spawn'u lub samemu potrafić budować.

HeadAdmin na razie będzie miał tylko OP'a + server admin'a na team speak'u oraz global moderatora na forum, aby ogarniać skargi/pomysły itp. graczy.

Jeżeli HeadAdmin zdobędzie już większe zaufanie dostanie dostęp do FTP oraz SSH serwera.

Wszystkie potrzebne pluginy już są wgrane, ale zawsze można wgrać coś nowego, konsultując się ze mną.

Maszyna serwera jest bardzo dobra, łącze to 100 mb/s, pociągnie 150 graczy, 16 GB RAM i 4 rdzeniowy procek.

Wszystkie zyski z kont VIP na serwerze idą na utrzymanie maszyny, ani ja, ani HeadAdmin nie będzie miał z tego zysku !

Swoje podania ( lub jak wy to tam nazywanie ) piszcie poniżej lub na GG: 39577071.

Opublikowano

Na Head'a nie będę składał podania . Może potrzebujecie moderatora do pilnowania porządku na serwerze/forum/ts'ie?

300 350 400 500 1000

Opublikowano

Nie, nie, poprostu moja serwerownia ma już 1 serwer - 100 slotowy, na którym gra dużo ludzi i jestem jego HeadAdminem, ale zamierzam otworzyć 2 serwer - SkyBlock lub FreeBuild i tam już nie będe miał czasu ogarniać wszystkiego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...