Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na serwer

Fighter32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano forumowicze ! Będę zakładał serwer multiplayer minecraft . Niestety nigdy nie mogę znaleźć dobrego pomysłu tak , aby zadowolić wszystkich . Więc teraz was się pytam : Jaki chcecie typ serwera ?

300 350 400 500 1000

Opublikowano

może serwer takki bardziej survival ale że są zamki w których można się osiedlić albo normalnie się gildie gdzieś buduje xD no i może np. jeszcze heroes i zabawy np mob arena survival games paintball itp

Opublikowano

@up Mobarena pvparena są spokojnie do zrobienia a survivalgames i paintball tylko jeśli serwer będzie miał zainteresowanie . Myślałem o tym żeby gracze (tylko za pozwoleniem admina , żeby serwer nie był zawalony) robili gildie i dostawali cuboida na mury swoich budowli . W dodatku każda gildia by dostawała itemki startowe od adminów . Co wy na to?

300 350 400 500 1000

Opublikowano

@up Mobarena pvparena są spokojnie do zrobienia a survivalgames i paintball tylko jeśli serwer będzie miał zainteresowanie . Myślałem o tym żeby gracze (tylko za pozwoleniem admina , żeby serwer nie był zawalony) robili gildie i dostawali cuboida na mury swoich budowli . W dodatku każda gildia by dostawała itemki startowe od adminów . Co wy na to?

według mnie spoko i jeszcze aby coś żeby nie było by spamu gildiami to jakieś wymagania np. min. 3 os.

Opublikowano

@up właśnie o to chodziło że "za pozwoleniem admina" , czyli trzeba będzie składać podania żeby móc zrobić gildię :)

@ 400 post :3

300 350 400 500 1000

Bywalec
Opublikowano

Teraz najlepszą popularnością cieszą się survival games. Najlepiej abyś zrobił spawn i dwa teleporty jeden do totalnego freebuild i cuboid tylko na 25x25 dookoła spawna a drugi do świata (spawna) z tabliczkami do SG.

5jJNSGS.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...