Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Layout] 2 Layouty, może do gier?

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, niedawno wykonałem 2 layouty, myślę że ten 1 mógłby się nadać do jakiejś gry? Oceńcie wykonanie.

1.Może jakaś gra typu Magic World?

78809700017118592191.png

2. Taki bardziej dla bloga.

62149697279849726463.png

Specjalista
Opublikowano

ładne ten pierwszy, jeżeli robisz już jakieś menu na powitaniu, to jak dla mnie musiałbym mieć jakaś dodatkową tabelę po lewej, czy prawej stronie, dla jakiś statystyk graczy czy cośtakiego.

Za bardzo prosty jest

Opublikowano

@MaIy

w 2 layoucie chodzi o to że można tam wstawić co się chce.

Opublikowano

@UP

1) Wzorowałem się na tym, w sensie, wzór, ułożenie i kolor, jednak style warstw, dopasowania, i tekst jest mój.

2) Po co napisałeś taki post? Pewnie to takimi postami nabiłeś sobie "Postmakera".

Opublikowano

Niby wszystko spoko, ale widzę na obu szablonach rejestracje, ale na żadnym nie widzę logowania...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

@Krystian

Wiem, to dlatego że nie pomyślałem o tym kiedy to tworzyłem (kilka dni temu) ':)

Opublikowano

1.

http://psd.tutsplus.com/tutorials/interface-tutorials/photoshop-web-design-night-theme/

2. Drugiego nie chce mi się szukać, ale też pewnie z jakiegoś tuta.

@UP

1) Wzorowałem się na tym, w sensie, wzór, ułożenie i kolor, jednak style warstw, dopasowania, i tekst jest mój.

2) Po co napisałeś taki post? Pewnie to takimi postami nabiłeś sobie "Postmakera".

1) Ostatnio wykonałem 2 layouty. - sam wykonałeś? nie, użyłeś wszystkiego z tego tutoriala, rendery, stocki, brushe, nawet fonta - mógłbyś chociaż napisać skąd "czerpałeś inspiracje" ;3 - lol to śmieszne..

2) Nie potrafisz krytyki przyjąć na klate? ;) Tak, takimi postami nabiłem Postmakera <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...