Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co na Perma

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie co lepiej kupić na PERMA PP-19 MOD czy P90TR lub polećcie mi coś lepszego aby było szybkie i celne chodzi mi o bliskie starcia i proszę nie podawajcie mi linków tylko napiszcie co najlepiej kupić

Bywalec
Opublikowano

CZ Skorpion Evo A3.

Tutaj masz filmik jak ja tym grałem:

Oglądaj od 1:30

http://www.youtube.com/watch?v=uWCsNMs1R-8

Nie dość że celne to jeszcze szybkie.

A tak wogóle czemu dałeś ten temat do tego działu jak to nie jest poradnik ?

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Powiem tak

Famas S.A.F świetna broń dużo osób poleca też pewnie na perma kupie

Scorpion AV 1 Evo 3 poleca dużo osób podobno pro pewnie kupie na perma

z tych co mam na perma to opiszę

P90TR dobra bardzo dobra aczkolwiek denerwujące że każdy ją ma i dla mnie za mało trzeba się napracować na skilla nad nią.Ale tak to pro

UMP45 super broń bardzo silna troszeczkę wolniejsza od P90TR lecz nadrabia naprawdę sporym dmg

MP7 MOD takie cacko do zabawy raczej nie do skilla znaczy fajna broń ale taka jakaś dziwna

PP19 Mod kupiona całkiem nie dawno bo 2 dni temu ciekawa broń bardzo fajnie mi się nią gra porównywalna z p90tr lecz jakoś tą mi się lepiej gra

Dual Scorpion nie na perma ale 90 days mam i mogę stwierdzić najlepsze smg w tej grze oprócz Orthusa ale to epick

Opublikowano

Z smg najlepszą bronią dla mnie jest UMP 45. Dosyć szybkostrzelne, zadaje dosyć duże starty i jest bardzo dobry na krótkie starcia. Jeśli nie to, to P90 TR

Bywalec
Opublikowano

Z smg najlepszą bronią dla mnie jest UMP 45. Dosyć szybkostrzelne, zadaje dosyć duże starty i jest bardzo dobry na krótkie starcia. Jeśli nie to, to P90 TR

Każde UMP jest stosunkowo wolne

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

co do wolno stzelności UMP tak troszeczkę wolniejsze ale dmg ma 38 a takie P90TR 35 to jest różnica a mi się gra lepiej PP19 mod akurat niż P90TR nie wiem dlaczego bardziej mi przypadło do gustu :)

Opublikowano

P90 TR, nie mówię, że UMP45 jest złe, no ale w końcu to jest SMG nie? Jak ktoś chce duże dmg i mały RoF to ARki kupować.

Tak to polecam jeszcze T-2.

Bywalec
Opublikowano

TR jet nuuuudna. Naprawde nie polecam.

CZ Skorpion Evo jest najlepszym rozwiązaniem

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

nie wiem ale nie radze kupywac tr'ki sam ja kupilem i po 1miesiacu mi sie tak znudzila ze poezja ;D wolalem kupywac SMG za gp np. pp-19 albo zamiast SMG to bralem 2 AR'ki

Bywalec
Opublikowano

PP-19 MOD osobiście nie polecam.

No chyba że na QR.

Ma dużo ammo ale strasznie długo się kogoś zabija :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...