Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BAN BATTLEFIELD HEROES

XXXMustang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem otóż wczoraj był giweway kodów do bfh na stronie games items. Ucieszyłem się w związku z tym że można było dostać 1500 funds. Podałem e-maila, przyszedł kod ok fajnie. Potem chciałem aby brat dostał też trochę fundsów i podałem e-mail brata. E-mial przyszedł i kliknołem w link. Napisane było na stronie że 1 kod można dostać z jednego IP. Ok zrozumiałem. Następnie tak za godzinę przychodzą do mnie 2 maile:

Hello,

Thank you for sending us your report concerning a violation of the Terms of Service. We appreciate your support in this issue. Since this report becomes confidential once we receive it, we are unable to inform you of the end result. Rest assured, we take every report very seriously and will ensure that proper action be taken.

For any additional concerns, feel free to contact us.

Yours,

EA World Wide Customer Support

A DRUGI :

Dear Customer,

We are contacting you to notify you that we have found your Battlefield: Heroes account to be in violation of our Terms of Service.

We have permanently blocked your access to Battlefield: Heroes.

Account closure is reserved for the most serious breaches of our Terms of Service, but can also be applied in cases where an account has accumulated a number of violations over a period of time.

Should you wish to review our Terms of Service they can be found here:

http://tos.ea.com/legalapp/WEBTERMS/US/en/PC/

Thank you for your understanding in this matter.

Yours sincerely,

EA Customer Service

EA.com Customer Relations

Ja osobiście angielskiego perfekcynie nie znam, przetłumaczyłem sobie owe 2 maile i wygląda na to że mój brat ma bana. Jak wpisuję nick brata w bfh to znajduję postać tylko że jest napis że konto jest nieznane. Dziś wszedłem w link przysłany wczoraj i kod otrzymałem, ale nie wiem czy konto brata dam radę odzyskać

PS: Przepraszam za liczne błędy w zdaniach, ponieważ jestem troszkę poddenerwowany.

Opublikowano

Złamałeś jakoś regulamin i za to dostałeś bana-prawdopodobnie za multi konto. Ale to jest dziwne, bo EA nigdy nie banowała tych kont.

A Ty lub Twój brat używaliście kiedykolwiek jakiś hacków do jakiejkolwiek gry EA?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Tak owszem używał mój brat kiedyś hacków( niewiedział, dlaczego jego postać ginie tak często), tylko po to żeby zobaczyć bardziej z ciekawości jak działają, niestety niefortunnie trafił na serwer z ggc stream i dostał bana ggc w bfh.

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie ale z wczorajszych kodów można było sie niezle obłowic w fundsy przy pomocy roznych emaili i zmiany ip . Ja na przykład nabiłem sobie 9 tys funds

883a4c6552b8d08bd8203d21788fd86dee4c2908.png

f85e60776e51e6e4dd19d8a111bbb648db2b4459.png

Opublikowano

@up

I przez takich noobów inni gracze nic nie dostali, np ja =,= GG

@TOP

Jeśli używał hacka to EA sprawdziło logi konta, zobaczyli, że hakował i koniec. Banik.

@down

Od kiedy za hackowanie nie ma banów? Jak mu sprawdzili logi to leży.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jeśli używał hacka to EA sprawdziło logi konta, zobaczyli, że hakował i koniec. Banik.

Teoria wyssana z palca. Nigdy nie było i nie będzie banów za multikonta. Tym bardziej łączenia tych kont i nadawania banów.

Co do tematu to dziwna sprawa, bo pierwszy mail jest podziękowaniem za zgłoszenie, co zgłaszałeś ? Drugi natomiast informacją o zablokowaniu konta, nigdzie nie ma nic o kodach, wykorzystaniu bugu etc.

Opublikowano

Wiem też mnie to dziwiło, nic nie zgłaszałem, pierwszy mail przyszedł mi wczoraj 21:12 drugi 21:36, ja się zastanawiam czy ten ban nie ma związku z wczorajszym givewayem. Mail z kodem przyszedł mi o 20:04, hmmm nie wiem co o tym myśleć.

Opublikowano
Od kiedy za hackowanie nie ma banów? Jak mu sprawdzili logi to leży.

Nie napisałem niczego takiego, jakie logi ? To, że masz bana na koncie Y nie znaczy, że na X także dostaniesz.

@up

Raczej nie, ludzie póki co nie mają banów, na oficjalnym też cisza. Z resztą taka szybka reakcja ze strony EAsy ? Wątpliwe, napisz do nich na live o co chodzi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...