Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Balantia off 4 ever?

fox1555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcę zadać tylko 1 pytanko czy balantia faktycznie skończyła już karierę ? bo już nie ma Facebooka co mnie bardzo zdziwiło.. czy TEAM się poddał ? nie wytrzymał ataków ? proszę o odpowiedź :)

bez linków.<dobra sram na to <3

Opublikowano

Serwer juz jest przeniesiony na nowy dedyk a dalej kur sa offki co oni odpierd...

dałbym zdj z napisem "tu się jebnij" ale nie chce mi się szukać.

nie wiesz a pierdolisz. to że przenieśli serwer na lepszego/gorszego dedyka to nie znaczy że nie będą atakowani.. zrozumcie że nie łatwo uchronić serwer przed DDosami...

To tyle dobranoc

Bye.

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

dałbym zdj z napisem "tu się jebnij" ale nie chce mi się szukać.

nie wiesz a pierdolisz. to że przenieśli serwer na lepszego/gorszego dedyka to nie znaczy że nie będą atakowani.. zrozumcie że nie łatwo uchronić serwer przed DDosami...

To tyle dobranoc

Bye.

Jebnac to ty sobie mozesz jedynie glowa o sciane,ddosow juz nie ma poprostu oni cos zjebali i tyle,tak bronicie ten serwer a uja on wart tak samo jak wy.A tak pozatym jeba...administracja robi co chwile offki zamiast zrobic jedna i zabezpieczyc serwer a nie pierdo...glupoty ze ciagle naprawiaja a efektow nie widac przez to niektorym znika kasa eq itp i nie gadajcie glupot ze nie bo sam w to nie wierzylem dopoki mnie to nie spotkalo
Opublikowano

Jebnac to ty sobie mozesz jedynie glowa o sciane,ddosow juz nie ma poprostu oni cos zjebali i tyle,tak bronicie ten serwer a uja on wart tak samo jak wy.A tak pozatym jeba...administracja robi co chwile offki zamiast zrobic jedna i zabezpieczyc serwer a nie pierdo...glupoty ze ciagle naprawiaja a efektow nie widac przez to niektorym znika kasa eq itp i nie gadajcie glupot ze nie bo sam w to nie wierzylem dopoki mnie to nie spotkalo

35407_3481_500_Tu-Sie-Jebnij.jpg

Aż mi się chciało poszukać ;]

myślisz że dlaczego serwery ciągle padają ?

DDos kochaniutki ;]

Lenowi się nudzi i DDosuje serwery ;]

za kończę tą dyskusje bo zniżę się do twojego poziomu ;]

@edit

po twojej wypowiedzi sądzę że masz max 13 lat ;]

Wiec papa bo juz po dobranoce i kaszke zjadles wiec idz lulu

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

Ta skąd wiesz zę ddosów nie ma ? Widzisz nie wiesz ddosy zawsze są jak jest porządny serwer i nie uchronisz tego. Jedynie ktoś posiada skrypt lustro to już coś zdziała ;)

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Opublikowano

35407_3481_500_Tu-Sie-Jebnij.jpg

Aż mi się chciało poszukać ;]

myślisz że dlaczego serwery ciągle padają ?

DDos kochaniutki ;]

Lenowi się nudzi i DDosuje serwery ;]

za kończę tą dyskusje bo zniżę się do twojego poziomu ;]

Az mi sie tobie nie chce tlumaczyc tego co sie dzieje,lizesz dupe hikariemu i tyle,a po drugie jakiego poziomu jak ty go nie posiadasz.Wiec papa bo juz po dobranoce i kaszke zjadles wiec idz lulu

@edit

po twojej wypowiedzi sądzę że masz max 13 lat ;]

Wiesz moze i mam 13lat ale napewno wiecej od cb ^_^ i nie jestem taki przyjebany jak ty co lyka wszystko z polykiem co mu powiedza i napisza ;)
Opublikowano

za kończę

Ty też nie masz wiele lat ;)

@Aw Facebook działa, strona działa, tylko serwer off, ale raczej naprawią ;)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano
[b]	Dobra, już wiemy czemu wywala serwer. To nie DDoSy, tylko jeden bug w grze który właśnie naprawiamy. Nie dropcie nic narazie, bo moga być cofki.[/b]

informacja z oficjalnego fanpaga na fejsie, jak dla mnei to porażka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...