Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny Epik.! Może wiecie ?

karlbosko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako pierwszy w misji dostałem odłamek lustra :) Pokaże wam jego odłamki a potem jak je złoże pokaże całość:

CIĄGŁY UPDATE Ostatni: 28.11.2012 r

Lustro nr 1 jl3PW.jpg

Lustro nr 2

2dcBX.jpg

Lustro nr 3

7wtoB.jpg

Lustro nr 4

mAgmX.jpg

Lustro nr 5

yHjyS.jpg

Lustro nr 6

Vbovu.jpg Lustro nr 7

RZHtI.jpg

Lustro nr 8

vWRd2.jpgLustro nr 9

f7wmw.jpg

Lustro nr 10

c9I97.jpg

Lustro nr 11

k3iNx.jpg

Lustro nr 12

NynTt.jpg

Lustro nr 13

Ls8nj.jpg

Opublikowano

Musisz zebrać wszystkie części lustra, aby mieć możliwość podczas np, wyprawy w karczmie również korzystanie z areny lub lochów.

9368_gold.png

Opublikowano

@up

Będziesz np. miał misję i będziesz mógł walczyć w tym czasie na arenie (tak jakbyś wysłał klona na zadanie a ty zostajesz)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie pamietam, ale to mozna chyba zdobywac dopiero po przejsciu 9 pierwszych lochow. Jezeli sie myle to mnie poprawcie.

Opublikowano

A gdzie jest całość?

Lustra nie ma w całości, zbierasz kawałki, wrzucasz na postać jak miksturę, zbierzesz 13, masz całe.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

@Fozop

Hahahha po przejściu 9 lochów ? to żeś dorąbał :)

To od 1 lvla nawet jest !!! z karczmy z misji !

1921.png

Opublikowano

Lustra nie ma w całości, zbierasz kawałki, wrzucasz na postać jak miksturę, zbierzesz 13, masz całe.

No to mi właśnie chodzi żeby pokazał,że ma wszystkie i jak to działa.

Nie chodzi mi,że całe lustro.

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

Nie pamietam, ale to mozna chyba zdobywac dopiero po przejsciu 9 pierwszych lochow. Jezeli sie myle to mnie poprawcie.

@Fozop

Hahahha po przejściu 9 lochów ? to żeś dorąbał :)

To od 1 lvla nawet jest !!! z karczmy z misji !

Od 50 lvla pojawiają się dopiero Kawałki Lustra w misjach w Karczmie.. ;/

Już je zebrałem.. I mi się to nie przydaje, ale jak ktoś maniaczy to będzie dla niego to dobre ; )

Dla tych co by jeszcze nie wiedzieli, lub nie byli pewni to działa jak klon, odbicie postaci w lustrze, czyli idziemy na misje, misja trwa np 14 minut, a jak ułożymy Lustro w całości to w ciągu tych 14 minut możemy zaliczyć walkę na arenie lub wyprawę w Lochach a Misji ani nie przerwie ani nie wstrzyma na czas walk.. Będzie cały czas odliczało.. : )

Opublikowano

Od 50 lvla pojawiają się dopiero Kawałki Lustra w misjach w Karczmie.. ;/

Już je zebrałem.. I mi się to nie przydaje, ale jak ktoś maniaczy to będzie dla niego to dobre ; )

Dla tych co by jeszcze nie wiedzieli, lub nie byli pewni to działa jak klon, odbicie postaci w lustrze, czyli idziemy na misje, misja trwa np 14 minut, a jak ułożymy Lustro w całości to w ciągu tych 14 minut możemy zaliczyć walkę na arenie lub wyprawę w Lochach a Misji ani nie przerwie ani nie wstrzyma na czas walk.. Będzie cały czas odliczało.. : )

Opłaca Ci się, nie gadaj głupot :) będziesz miał całe, zawsze podczas misji możesz zaatakować.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...