Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co kupić za Funds ?

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, powróciłem do BF:Heroes i mam do dyspozycji 14.700 fundsów i teraz pytanie.

- Co kupić za to dla Soldiera Royal ?

Drugie pytanie :

- Jak zatrzyma mi się pobieranie to będę musiał od nowa pobierać ? bo mam problem że net mi się rozłącza przy 130 mb jak pobiorę więc w jaki sposób pobrać ?

- A jak się nie da wznowić pobierania to wrzuć ktoś clienta BF:Heroes będę wdzięczny i coś w zamian wykombinuje :)

;-)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

1. Kup super maszynę do pisania tomka, super ślizką giwerę grega i m32/bombe bila. Nie kupuj m16 bo są takie same jak te wyżej.

2. Nie da się, musisz pobrać tą grę SAM I RAZ, BEZ ROZŁĄCZANIA. Mnie też to do szału doprowadza, bo mam słaby net i nie mogę pobrać tego.

A co do wrzucenia plików-to nic nie da, nie będzie czytało ich wgl.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

1. Super maszyna do pisania tomka, super ręczna armata harrego i palnik, lub ta nowa broń punk heroes 2 (smg +shotgun) i super ręczna armata harrego i palnik

2. Kolega wyżej odpowiedział

y526IOx.jpg

Opublikowano

A to sobie chyba nie pogram w BF: Heroes, dlatego że rozłącza mi internet przy 150 mb i to doprowadza mnie do szału.

no niestety spróbuję coś wymyślić.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...