Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znacie jakies dobre filmy o

PlayerTheBest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Atlas chmur !

Wyjebisty film byłem na nim wczoraj w kinie .

Polecam ;>

@edit

Sorry nie przeczytałem , że coś podobnego do skazanego na śmierć.

98725.png

Opublikowano

Symetria :D

A serial to sam "Alcatraz" czy jak to się tam pisze.

Serial opowiada o więźniach, ktory kiedyś jakoś(nie wiadomo jak) uciekli z więzienia, i przeżyli.

Oglądnąłem pare odcinków, całkiem fajne.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Prison Break.

Czy Ty chcesz zrobić z siebie forumowego klauna? o.O Ale muszę Cię zmartwić - Twoje posty są głupie, a nie śmieszne.

@down: Nie ma za co. Polecam się na przyszłość. A i jeszcze jedno - w boga nie wierzę i z moimi jajnikami wszystko w porządku.

Opublikowano

Czy Ty chcesz zrobić z siebie forumowego klauna? o.O Ale muszę Cię zmartwić - Twoje posty są głupie, a nie śmieszne.

O jejku, a myslalem, ze jestem zabawny. Dziekuje ci, ze mnie uswiadomilas, od teraz zaprzestane. Dziekuje, niech bog ci to wynagrodzi w zdrowych jajnikach.

edit: dziekuje za warna, polecam sie na przyszlosc. <3

edit2: atup; zaprzestan, bo mi mozg wybuchnie. bog jest i nie ma, ze nie wierzysz, bo komunie bralas.

kh4xi.jpg

Opublikowano

"Gone" Nie wiem czy już jest film ale książki są zarąbiste... Krótki spoiler W pewnym miasteczku nagle podczas lekcji znika nauczyciel.... Wszyscy się gapią w miejsce godzie on zniknoł i patrzą w nie. Okazuje się, że wszyscy który mają powyżej 15 lat znikneli. Cała okolica miasta jest otoczona barierą z której nie można wyjść i nie widać co jest poza nią. Grupy nastolatków próbują uciec z niej różnymi sposóbami.... Bardzo ciekawe.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

O jejku, a myslalem, ze jestem zabawny. Dziekuje ci, ze mnie uswiadomilas, od teraz zaprzestane. Dziekuje, niech bog ci to wynagrodzi w zdrowych jajnikach.

edit: dziekuje za warna, polecam sie na przyszlosc. <3

edit2: atup; zaprzestan, bo mi mozg wybuchnie. bog jest i nie ma, ze nie wierzysz, bo komunie bralas.

Pisałęm w pierwszym poście że filmy w podobie do "skazany na śmierc"Ty mi napisałes Prison break,wiesz że to ten sam serial...?Pozatym dzęki all i znowu jest cos do oglądania;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...